Mészáros Lőrinc őrző-védő céget vett

  • narancs.hu
  • 2022. július 1.

Gazdaság

Évente 5 milliárd forint forgalmú céget szerzett meg. 

A Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Talentis Group Beruházás-szervező Zrt. megvette a Nemzetközi Testőr Biztonságszolgálati Kft.-t és a Testőr-Audit Nemzetközi Biztonsági Tanácsadó és Auditáló Szolgáltató Kft.-t is – írja a 444.hu a Gazdasági Versenyhivatalnak június 28-án beadott összefonódás-bejelentés alapján.

A röviden csak Testőr Kft.-ként ismert cég 1990 óta a most 67 éves Kelemen István többségi tulajdonában volt és az ország egyik legnagyobb biztonságtechnikai cége. Az elmúlt években stabilan hozta a mintegy 5 milliárd forintos forgalmat, tavaly 5,1 milliárd forint bevétellel és 148 millió forint nyereséggel zártak.

A cég bemutatkozása szerint alapvetően objektumőrzéssel foglalkozik, bankok, bankfiókok, szállodák, irodaházak, magyar -és külföldi érdekeltségű multinacionális cégek ipari objektumainak őrzésével. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk