A Fidesz-klientúrát a „közbeszerzés” után az „olimpiai tanácsadás” segíti a saját lábra állásban

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. jan. 04., 19:01
kommentek
31
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Nyoma veszett Kövér bajuszának, Tiborcz ügyesen üzletel, Mészáros Lőrincz szeret dolgozni. Hírek.

Szőrén-szálán

Már semmi sem szent, valaki levágta Kövér László bajuszát. A hírt a 444 közölte egy tévéfelvétel alapján. Szavunk itt elakad, mi is, ahogyan az ország összes valamirevaló újságírója, nagy erőkkel keressük a válaszokat a miértekre.

false

 

Fotó: 444.hu

Mennek a milliárdok

A Budapest 2024 Nonprofit Zrt. nettó 1 491 495 000 forinttal emeli az olimpiai pályázat külső szakmai tanácsadóinak szánt összeget. Így az összeg már 7 milliárd forint fölött jár, közölte az Index.

Terjeszkedés

További megyei újságokat szerezne a Fidesz, írja a 444. A Russmediához tartozó lapokat a portál információi szerint egy Pecina-cég veszi meg, feltehetően a Vienna Capital Partners.

Üzletek jönnek-mennek

Tiborcz István offshore cégnek adta tovább milliárdot érő ingatlanvállalkozását, írja a Direkt 36. A miniszterelnök veje tavaly augusztus végén vásárolta be magát a WHB Ingatlan Kft. nevű cégbe, a cégbírósági iratok szerint azonban november elején már el is adta a tulajdonrészét egy offshore-cégnek, a Brit Virgin-szigeteken tavasszal bejegyzett Synergy Global Consulting Limitednek. Nem ismert, hogy ennek a cégnek ki a tulajdonosa, és a cégbíróságon lévő iratokból nem derül ki az sem, hogy a miniszterelnök veje mennyit kapott az értékes tulajdonrészért, írja az oknyomozó portál.

Mészáros vallomása

Simicska nélkül nem jutott volna el idáig, mondta a Demokratának Mészáros Lőrinc. Az interjút az Index szemlézte, egy-két ínyencfalatot idemásolunk: „Az apám azt sem engedte nekünk, hogy kisdobosok és úttörők legyünk. Ezért gyerekként haragudtunk is rá egy kicsit, nem értettük, miért nem mehetünk például Zánkára a többiekkel. Később persze beláttam, hogy igaza volt.” „Lajos sokat segített abban, hogy nagyvállalkozó legyek.” A saját sikerét Mészáros – elmondása szerint – annak köszönheti, hogy évtizedeken át napi 18-20 órát dolgozott. „Szeretek dolgozni” – árulta el a nagy titkot a lapnak.

Kutya hideg

Jön a fülcimpadermesztő, orcapirosító és bajusztörő hideg, szóba jöhetnek elszórt hózáporok és hajnalban a mínusz 7 fok is. De ez kutya füle, mert péntek hajnalra a hőmérő higanyszála lekúszhat a mínusz 15 fokos jelzésig is. Nem is folytatjuk, belegondolni is borzongató.

Kulturális hír

Nézzünk inkább egy igazán vidám és nem kevésbé fontos hírt – ami éppen most (18 óra 03 perckor) jutott el szerkesztőségünkbe a legnépszerűbb közösségimédia-oldalon keresztül. A jeles képzőművész, drMáriás megpályáztatta egyik festményének címét lelkes követői között, és meg is lett a nyertes. A kép címe, és ez már hivatalos:

„Orbán Viktor boldogult nagyanyám kis fekete otthonkájában a régi Tisza-hídon, amint néhány tiszai vitorlással és két járókelővel a háttérben befogja mindkét fülét, hogy ne folyjon bele a kék Tisza vize, amelyből egyébként előzőleg valamennyi már belefolyt a bal fülébe, és kékre színezte Viktor száját, valamint nagyrészt az arcbőrét is elkékítette, de a táskák a szeme alatt nem ettől lettek oda és a szemöldökét se ezért szedette ki. A Tisza vize színe és folyása iránya szempontjából mellékes továbbá, hogy nagyanyám és O. V. nagyanyja együtt jártak elemibe, polgáriba és háziasszonyképzőbe Mezőtúron még a háború előtt, és hogy fenti kép elkészítésében Munchon kívül szemmel jól láthatóan még Van Gogh, Toulouse-Lautrec és a Habony Árpád fodrásza is közreműködtek.”

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. jan. 04., 19:01
kommentek
31
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 31
  tiszapolgári
  2017. január 05., csütörtök 18:22
  Ja, Kubrick. Jack Nicholson eszelősen vicsorog, a kezében balta, azzal próbálja lenyisszantani Shelley Duvall frufruját.
 2. 30
  Hóvarjú
  2017. január 05., csütörtök 17:46
  Ez durva. Mintha Stephen King írta volna. Rendező: Kubrick vagy Carpenter vagy...?
 3. 29
  tiszapolgári
  2017. január 05., csütörtök 17:14
  És abba belegondoltál-e már, hogy mi lesz, ha nemcsak az arcon és a fejen, hanem az egész testen elkezd vándorolni a szőrzet, innen eltűnik, amott váratlanul felbukkan. Például ma zuhanyozás közben az jutott eszembe, hogy amit odalent, a hasam alatt látok, az vajon nem a közjogi méltóság eltűnt bajusza-e. Még belegondolni is szörnyű!
 4. 28
  Hóvarjú
  2017. január 05., csütörtök 10:21
  tiszapolgári26
  Az új alapvetés: a bajuszvetés= bajusz-vetésforgó.
  Érzem, hogy ma az államon kezd növekedni egy kis bajuszocska, míg tegnap a homlokomról voltam kénytelen leamputálni, mi jöhet még? Igen, ez valóban a fejszőrzet Illiberális Lázadása.
 5. 27
  rworse
  2017. január 05., csütörtök 08:33
  Ha a Russmedia lapjait is megveszi Orbán, akkor már tényleg csak alig marad. Kár, hogy csak 19 megyéje van az országnak, sőt, még csak nem is mindben van megyei lap - de legalább van olyan is, ahol kettő is van alkalmasint.

  Amúgy tényleg következmények nélküli ország ez, tétlenül tűrjük, hogy Orbán közpénzből felvásárolja és a maga ördögi képére formálja az országot. A 2010-es választások előtt ugyebár sokaknak nehéz volt elhinni, hogy akár a fele is megvalósulhat, amit Debreczeni jósolt kétharmad esetén. 2014-ben meg már Simicska gyomra se bírta bevenni az újabb terveket.
  Hat év alatt Orbán komplett megteremtette Orbánisztánt, és látá, hogy ez jó (neki). A hetedik évben megpihenhetne, de állítólag a Lázadás Éve lesz. Nooooormáááliis?! Lázadás mi ellen?! Hát értelemszerűen a liberális, demokratikus világ ellen. Még éppen ez hiányzott.

 6. 26
  tiszapolgári
  2017. január 05., csütörtök 08:14
  A Lázadás Éve azt jelenti, hogy akinek van bajusza, vágja le, akinek nincs, növessze meg.
  Az idő nem áll meg, örök körforgásban élünk, Kövér László arcáról váratlanul eltűnik a bajusz, és Vona Gábor pajeszaként reinkarnálódik.
 7. 25
  Kovacs
  2017. január 04., szerda 23:48
  Vagy jön a bajsz adó?
 8. 24
  Kovacs
  2017. január 04., szerda 23:48
  A Bajszlázadás éve? Már bajszolnunk is kell?
 9. 23
  Hóvarjú
  2017. január 04., szerda 23:38
  Ja, és 2017 a Lázadás Éve.
 10. 22
  Hóvarjú
  2017. január 04., szerda 23:35
  Bizony, bizony, a Laca bajsza közügy, még a parlamenti Házszabályba is bekerült, csak értőn kell elolvasni.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Hírnarancs

Lemaradt a napi hírekről? Ne csüggedjen! A HírNarancs minden este lakásába szállítja a legfontosabbakat.

Hírnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk