A Fidesz-klientúrát a „közbeszerzés” után az „olimpiai tanácsadás” segíti a saját lábra állásban

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. jan. 04., 19:01
kommentek
31
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Nyoma veszett Kövér bajuszának, Tiborcz ügyesen üzletel, Mészáros Lőrincz szeret dolgozni. Hírek.

Szőrén-szálán

Már semmi sem szent, valaki levágta Kövér László bajuszát. A hírt a 444 közölte egy tévéfelvétel alapján. Szavunk itt elakad, mi is, ahogyan az ország összes valamirevaló újságírója, nagy erőkkel keressük a válaszokat a miértekre.

false

 

Fotó: 444.hu

Mennek a milliárdok

A Budapest 2024 Nonprofit Zrt. nettó 1 491 495 000 forinttal emeli az olimpiai pályázat külső szakmai tanácsadóinak szánt összeget. Így az összeg már 7 milliárd forint fölött jár, közölte az Index.

Terjeszkedés

További megyei újságokat szerezne a Fidesz, írja a 444. A Russmediához tartozó lapokat a portál információi szerint egy Pecina-cég veszi meg, feltehetően a Vienna Capital Partners.

Üzletek jönnek-mennek

Tiborcz István offshore cégnek adta tovább milliárdot érő ingatlanvállalkozását, írja a Direkt 36. A miniszterelnök veje tavaly augusztus végén vásárolta be magát a WHB Ingatlan Kft. nevű cégbe, a cégbírósági iratok szerint azonban november elején már el is adta a tulajdonrészét egy offshore-cégnek, a Brit Virgin-szigeteken tavasszal bejegyzett Synergy Global Consulting Limitednek. Nem ismert, hogy ennek a cégnek ki a tulajdonosa, és a cégbíróságon lévő iratokból nem derül ki az sem, hogy a miniszterelnök veje mennyit kapott az értékes tulajdonrészért, írja az oknyomozó portál.

Mészáros vallomása

Simicska nélkül nem jutott volna el idáig, mondta a Demokratának Mészáros Lőrinc. Az interjút az Index szemlézte, egy-két ínyencfalatot idemásolunk: „Az apám azt sem engedte nekünk, hogy kisdobosok és úttörők legyünk. Ezért gyerekként haragudtunk is rá egy kicsit, nem értettük, miért nem mehetünk például Zánkára a többiekkel. Később persze beláttam, hogy igaza volt.” „Lajos sokat segített abban, hogy nagyvállalkozó legyek.” A saját sikerét Mészáros – elmondása szerint – annak köszönheti, hogy évtizedeken át napi 18-20 órát dolgozott. „Szeretek dolgozni” – árulta el a nagy titkot a lapnak.

Kutya hideg

Jön a fülcimpadermesztő, orcapirosító és bajusztörő hideg, szóba jöhetnek elszórt hózáporok és hajnalban a mínusz 7 fok is. De ez kutya füle, mert péntek hajnalra a hőmérő higanyszála lekúszhat a mínusz 15 fokos jelzésig is. Nem is folytatjuk, belegondolni is borzongató.

Kulturális hír

Nézzünk inkább egy igazán vidám és nem kevésbé fontos hírt – ami éppen most (18 óra 03 perckor) jutott el szerkesztőségünkbe a legnépszerűbb közösségimédia-oldalon keresztül. A jeles képzőművész, drMáriás megpályáztatta egyik festményének címét lelkes követői között, és meg is lett a nyertes. A kép címe, és ez már hivatalos:

„Orbán Viktor boldogult nagyanyám kis fekete otthonkájában a régi Tisza-hídon, amint néhány tiszai vitorlással és két járókelővel a háttérben befogja mindkét fülét, hogy ne folyjon bele a kék Tisza vize, amelyből egyébként előzőleg valamennyi már belefolyt a bal fülébe, és kékre színezte Viktor száját, valamint nagyrészt az arcbőrét is elkékítette, de a táskák a szeme alatt nem ettől lettek oda és a szemöldökét se ezért szedette ki. A Tisza vize színe és folyása iránya szempontjából mellékes továbbá, hogy nagyanyám és O. V. nagyanyja együtt jártak elemibe, polgáriba és háziasszonyképzőbe Mezőtúron még a háború előtt, és hogy fenti kép elkészítésében Munchon kívül szemmel jól láthatóan még Van Gogh, Toulouse-Lautrec és a Habony Árpád fodrásza is közreműködtek.”

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. jan. 04., 19:01
kommentek
31
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 21 Kovacs
  Kovacs
  2017. január 04., szerda 23:32
  Cyrano, persze, hogy tudom, amikor levágta haját... 2010 ben... ìgyhát résen kell lenni, hogy miket vagdos...
 2. 20 Cyrano
  Cyrano
  2017. január 04., szerda 23:28
  Figyú, Kovács, Laca - amióta csak betetette a lábát a politikába - soha nem volt bajusztalan.
  Ifjan sem, öregen sem, amikor tényleg úgy nézett ki, mint aki lenyelt egy nádtetőt, de a fele a torkán akadt...szóval Laca bajszának levágásánál csak némely fejek hullása érdekelne jobban.
  Bajusztalanság mögött nagy dolgok rejtőznek, készülődnek, majd meglátod.
 3. 19 Hóvarjú
  Hóvarjú
  2017. január 04., szerda 23:25
  Cyrano15
  Nem írhatom le minden alkalommal, hogy szopóálarc, önismétlés lenne.

  szegedi789-13 -Cyrano10
  A gaz liberálisok a photoshop alkalmával egy új bajuszt rajzoltak volna a Kövér orra alá, egy kövér fekete pamacsot, nyilván túlzóan és igazságtalanul.
 4. 18 szegedi789
  szegedi789
  2017. január 04., szerda 23:25
  régen nem azért növesztett hajat meg miegyebeket, mert gyurcsány ... azt' majd ha kormányváltás ... nyisz-nyisz
  lemaradtam valamiről ??? mire fel az újabb nyisz ???????????
  palotaforradalom orbánisztánban ???????
 5. 17 szegedi789
  szegedi789
  2017. január 04., szerda 23:19
  32 bajszom volt ...
 6. 16 Kovacs
  Kovacs
  2017. január 04., szerda 23:16
  Cyrano 10: Látom csatlakoztál bajsz-ügyben, mert kell egy kis boulvardszünet, idővel mindenkinek...
 7. 15 Cyrano
  Cyrano
  2017. január 04., szerda 23:13
  Hóvarjú (12)
  Arcot?
  Barátom, nagyon jóindulatú vagy ma este.
 8. 14 szegedi789
  szegedi789
  2017. január 04., szerda 23:12
  bokros lajost értesítették már ???
 9. 13 szegedi789
  szegedi789
  2017. január 04., szerda 23:11
  ha pom-pom megvárta az iskola előtt picúrt, akkor ez tényleg csak liberális dezinformáció lehet ! emberek, ny-u-g-a-l-o-m , nincs itt semmi látnivaló !!!
 10. 12 Hóvarjú
  Hóvarjú
  2017. január 04., szerda 23:10
  10
  A bajuszok néha arcot váltanak, de pártot, azt soha.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Hírnarancs

Lemaradt a napi hírekről? Ne csüggedjen! A HírNarancs minden este lakásába szállítja a legfontosabbakat.

Hírnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt