A Fidesz-klientúrát a „közbeszerzés” után az „olimpiai tanácsadás” segíti a saját lábra állásban

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. jan. 04., 19:01
kommentek
31
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Nyoma veszett Kövér bajuszának, Tiborcz ügyesen üzletel, Mészáros Lőrincz szeret dolgozni. Hírek.

Szőrén-szálán

Már semmi sem szent, valaki levágta Kövér László bajuszát. A hírt a 444 közölte egy tévéfelvétel alapján. Szavunk itt elakad, mi is, ahogyan az ország összes valamirevaló újságírója, nagy erőkkel keressük a válaszokat a miértekre.

false

 

Fotó: 444.hu

Mennek a milliárdok

A Budapest 2024 Nonprofit Zrt. nettó 1 491 495 000 forinttal emeli az olimpiai pályázat külső szakmai tanácsadóinak szánt összeget. Így az összeg már 7 milliárd forint fölött jár, közölte az Index.

Terjeszkedés

További megyei újságokat szerezne a Fidesz, írja a 444. A Russmediához tartozó lapokat a portál információi szerint egy Pecina-cég veszi meg, feltehetően a Vienna Capital Partners.

Üzletek jönnek-mennek

Tiborcz István offshore cégnek adta tovább milliárdot érő ingatlanvállalkozását, írja a Direkt 36. A miniszterelnök veje tavaly augusztus végén vásárolta be magát a WHB Ingatlan Kft. nevű cégbe, a cégbírósági iratok szerint azonban november elején már el is adta a tulajdonrészét egy offshore-cégnek, a Brit Virgin-szigeteken tavasszal bejegyzett Synergy Global Consulting Limitednek. Nem ismert, hogy ennek a cégnek ki a tulajdonosa, és a cégbíróságon lévő iratokból nem derül ki az sem, hogy a miniszterelnök veje mennyit kapott az értékes tulajdonrészért, írja az oknyomozó portál.

Mészáros vallomása

Simicska nélkül nem jutott volna el idáig, mondta a Demokratának Mészáros Lőrinc. Az interjút az Index szemlézte, egy-két ínyencfalatot idemásolunk: „Az apám azt sem engedte nekünk, hogy kisdobosok és úttörők legyünk. Ezért gyerekként haragudtunk is rá egy kicsit, nem értettük, miért nem mehetünk például Zánkára a többiekkel. Később persze beláttam, hogy igaza volt.” „Lajos sokat segített abban, hogy nagyvállalkozó legyek.” A saját sikerét Mészáros – elmondása szerint – annak köszönheti, hogy évtizedeken át napi 18-20 órát dolgozott. „Szeretek dolgozni” – árulta el a nagy titkot a lapnak.

Kutya hideg

Jön a fülcimpadermesztő, orcapirosító és bajusztörő hideg, szóba jöhetnek elszórt hózáporok és hajnalban a mínusz 7 fok is. De ez kutya füle, mert péntek hajnalra a hőmérő higanyszála lekúszhat a mínusz 15 fokos jelzésig is. Nem is folytatjuk, belegondolni is borzongató.

Kulturális hír

Nézzünk inkább egy igazán vidám és nem kevésbé fontos hírt – ami éppen most (18 óra 03 perckor) jutott el szerkesztőségünkbe a legnépszerűbb közösségimédia-oldalon keresztül. A jeles képzőművész, drMáriás megpályáztatta egyik festményének címét lelkes követői között, és meg is lett a nyertes. A kép címe, és ez már hivatalos:

„Orbán Viktor boldogult nagyanyám kis fekete otthonkájában a régi Tisza-hídon, amint néhány tiszai vitorlással és két járókelővel a háttérben befogja mindkét fülét, hogy ne folyjon bele a kék Tisza vize, amelyből egyébként előzőleg valamennyi már belefolyt a bal fülébe, és kékre színezte Viktor száját, valamint nagyrészt az arcbőrét is elkékítette, de a táskák a szeme alatt nem ettől lettek oda és a szemöldökét se ezért szedette ki. A Tisza vize színe és folyása iránya szempontjából mellékes továbbá, hogy nagyanyám és O. V. nagyanyja együtt jártak elemibe, polgáriba és háziasszonyképzőbe Mezőtúron még a háború előtt, és hogy fenti kép elkészítésében Munchon kívül szemmel jól láthatóan még Van Gogh, Toulouse-Lautrec és a Habony Árpád fodrásza is közreműködtek.”

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. jan. 04., 19:01
kommentek
31
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 11
  szegedi789
  2017. január 04., szerda 23:08
  bajuszok nem égnek el ...
 2. 10
  Cyrano
  2017. január 04., szerda 23:04
  Vannak ötleteim Laca bajuszát illetően:
  1.) Gaz liberálbolsevik photoshop.
  2.) A Szilveszteri petárdázásnak áldozatul esett nádtető tulkép Lacus bajsza volt.
  3.) Kifordult önmagából, ezért nem látszik egyetlen ékessége.
  4.) Kimonóban van, mint a nagy Batu kán, de nem áll jól neki. (A bajusz sem.) (Kimonó a Magyar vándorban volt.)
  5.) Nem is veszett el a nevezetes bajusz:
  http://kepeslajoska.tumblr.com/image/155398245605
 3. 9
  Kovacs
  2017. január 04., szerda 23:00
  talgiában.
 4. 8
  Hóvarjú
  2017. január 04., szerda 22:59
  3
  Valóban globális probléma, a bajusz eltűnésével az emberiség ökológiai lábnyoma máris a felére csökkent.
 5. 7
  szegedi789
  2017. január 04., szerda 22:58  nem vagyok művészettörténész, de mintha a festőúr ecsetjéről rácsöppent volna az a BAJUSZ orb.vik. fejecskéjére, ahonnan egy pindurkát lefolyt ... tiszta pom-pom, nem munch ... ugyan-ugyan


 6. 6
  Kovacs
  2017. január 04., szerda 22:56
  Na melyik céghálóhoz vajon, orosz connection á la Gogol, ott orrok vesztek el... a nagy rejtélyben...go nosz.. nosz...nosz...
 7. 5
  szegedi789
  2017. január 04., szerda 22:53
  2017-es év eszmei mondanivalója:
  "meg lehet élni 47ezer forintból" ---------------------> "napi 18-20 órát dolgoztam"
  tehát:
  alvajárók --------------------------------> "nemzeti burzsoázia"
 8. 4
  szegedi789
  2017. január 04., szerda 22:46
  már kövér bajszát is ellopták ???

  melyik céghálóhoz vezetnek a szálak ???
 9. 3
  rworse
  2017. január 04., szerda 22:39
  Dr. Máriás valóban rulez, de globálisan sincs most fontosabb téma Kövér bajuszánál. Meg vagyok hasonulva (meghasonulódtam)! Ha nem tagadtam volna meg már két és fél évvel ezelőtt magyarnak vallani magamat, most lenne itt az idő.
 10. 2
  Hóvarjú
  2017. január 04., szerda 22:22
  Kövér László bajuszának eltűnése. Verziók:
  1. Újévi fogadást vesztett Habonnyal szemben, így az ő fejének ékessége volt kénytelen száműzetésbe vonulni.
  2. Orbán valójában azért tűnt el egy hete, mert a Cárevics Moszkvába rendelte, és kötelezte, hogy mint Nagy Péter a bojárok szakállát, azonmód vágassa le a Kövér magyaros bajuszát.
  3. Bödőcs tréfája a pink szopóálarcról annyira megviselte a Fityesz élő lelkiismeretét, hogy nem tudott már a tükörbe nézni, mert oké, hogy szopóálarc, de pink, miért nem narancssárga?
  4. Egy elkövetkezendő emigráció alkalmával így már Kövér sem rendelkezik ujjlenyomattal, hiszen elveszítette legfontosabb azonosítójegyét, attribútumát, az útlevél fotó alapján senki nem hinné el, hogy ő nem Ali Musztafa Paraon, hanem Kövér László.
  ...

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Hírnarancs

Lemaradt a napi hírekről? Ne csüggedjen! A HírNarancs minden este lakásába szállítja a legfontosabbakat.

Hírnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk