A magyar kormány hirtelen nagyon képben lett Pharaon állapotával kapcsolatban

szerző
narancs. hu
publikálva
2017. jan. 08., 19:34
kommentek
8
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Pharaon meghalt, Gyárfást lecserélték, egy fideszes pedig börtönbe megy. Hírek a jég alól.

Meghalt a szomszéd

Míg korábban csak nehézkes megnyilatkozásokat produkált a kormány Pharaon kilétével, nemzetközi körözésével és magyarországi üzleteivel kapcsolatban, most már-már gyanúsan gyorsan erősítették meg – természetesen a kormánypárti Origo névtelen cikkírójának – az Index azon értesülését, miszerint elhunyt Orbán szaúdi szomszédja. Az Interpol és az FBI által is keresett Pharaont ma búcsúztatták a bejrúti Four Seasons Hotelben. A halálhír valódisága mellett szóló érveket lásd itt.

Középen Pharaon

Középen Pharaon

 

Kormánybiztos váltja Gyárfást az úszószövetség élén

A hangos botrányok lecsengését követően, a Magyar Úszó Szövetség huszonhárom év után kap új elnököt, ugyanis ma Bienerth Gusztáv kormánybiztost választották meg a szövetség élére, aki az érvényes 146 szavazatból 126-ot vitt el. Hargitay András szövetségi kapitány szívesen megszavaztatta volna még Gyárfást örökös tiszteletbeli elnöknek, a testületnek viszont ez sok lett volna egy napra, és inkább későbbre halasztották a kérdés megvitatását.

Még nagyobb stadion kell

Totálisan kiakadtak a Vasas-szurkolók, mivel nincsenek megelégedve a megújuló Illovszky Rudolf Stadion építési terveivel, ugyanis végeredményben „csak” egy 7,8 milliárd forintból modernizált, 5000 fő befogadására alkalmas stadiont fog kapni a Vasas. A felháborodott drukkerek hálásak ugyan a felújításért, de nekik nem mindegy, hogy pontosan milyen és mekkora lesz szeretett stadionjuk. „Nagyon nem mindegy! Tisztelt Elnök Úr! Mi most afféle Don Quijote szerepre kérjük önt, és ha kell mi sok százan, több ezren leszünk ön mellett Sancho Panza. Úgy gondoljuk, közös a cél, és Ön Tisztelt Elnök Úr ugyan azt szeretné, amit mi: a Vasas múltjához, hagyományaihoz méltó stadiont! Fogalmazzunk tehát konkrétan: nem szeretnénk ha az eredeti tervek szerint kezdődne az építkezés. Nem szeretnénk, ha ötezres mini arénánk lenne” – írják Markovits László klubelnöknek szóló nyílt levelükben (amelyet a fentiekben betűhíven idéztünk).

A régi stadion búcsúztatója október végén

A régi stadion búcsúztatója október végén

Fotó: MTI

Lecsukják az ifjú fideszesek volt elnökét

Veress Áront, a Fidesz ifjúsági tagozatának egykori vezetőjét még 2015-ben kapták el, ugyanis hamis pénzzel próbált üzletelgetni a Keleti pályaudvarnál. A Magyar Nemzet szombaton írta meg, hogy azóta megszületett a döntés Veress ügyében, és 1 év 6 hónap letöltendő kényszerpihenőre küldték.

Farokcsócsáló disznókra költ a kormány

A Földművelésügyi Minisztérium egy szerencsés munkatársa 306 ezer forintból utazhatott el Írországba, majd ott sertések farokrágását és kurtítását tanulmányozhatta. Ilyen és ehhez hasonló érdekes tételeket tartalmaz az a lista, amely a kormány külföldi kiküldetéseit összegzi. A pompás darabokat tartalmazó dokumentumot Mesterházy Attila kérte ki, amelyből az is kiderül, hogy 2016 második felében összesen kétmilliárd forint ment el disznókra, koncertekre, vagy akár romániai szentmisére.

Befagyott az ország

Extrém hideg tombol hazánkban, vasárnap virradóra megdőlt az országos és a fővárosi hidegrekord is, Salgótarjánban pedig meghibásodás miatt fűtés nélkül maradt hétszáz lakás. Czibere Károly szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár kijelentette, hogy a kritikus hideg idő alatt eddig nem fagyott meg senki, viszont ma már arról cikkezett a 444.hu, hogy két ember fagyott halálra Zuglóban. A szélsőséges hideg idő még napokig kitart. (A leghidegebb képekből álló galériánkat itt találják!)

szerző
narancs. hu
publikálva
2017. jan. 08., 19:34
kommentek
8
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Cimkék:
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 8 rworse
  rworse
  2017. január 09., hétfő 09:18
  Cyrano

  Nem tudom, hogy a temetés (vagy a hamvak szétszórása) is megvolt-e egymenetben, de a magyar kormányzati források ugyebár megerősítették, hogy a ravatalozásán résztvett. Gondolom, a magyar kormányzati forrásoknál döntőbb bizonyítékra neked sincs szükséged?! Bár élőket a jelek szerint szemtől szembe se tudnak azonosítani, holtakról távfrekvenciailag is teljes bizonyossággal megerősítik, hogy a halott az a bizonyos halott. Hacsaknem a bejrútiak a magyar kormányzati forrásokat külön odaengedték agnoszkálni az elhunytat, és annak alapján vált biztossá a felismerés, hogy az elhunyttól is képtelenek voltak ujjlenyomatot venni.
 2. 7 tiszapolgári
  tiszapolgári
  2017. január 09., hétfő 07:43
  Igen, az M3 retró csatorna élőben közvetítette, ő maga celebrálta a szertartást, és kiderült, hogy nem is kopasz, pocakos, idősödő szaúdi férfi, hanem huszonéves, vörös skót hölgy (vagy férfi szoknyában), mindkét kezén tíz-tíz ujjlenyomattal.
 3. 6 Cyrano
  Cyrano
  2017. január 09., hétfő 07:18
  Mit tudtok, Pharaon részt vett a saját temetésén?
 4. 5 szegedi789
  szegedi789
  2017. január 09., hétfő 00:11
  vasas kevesli a közpénzes stadionját, én meg keveslem a vasaskát azzal a "hatalmas" hagyományával ... de úúúúúútálom az állami fóóóóóóótballt !!!!!!!!!!!!!
 5. 4 szegedi789
  szegedi789
  2017. január 09., hétfő 00:07
  rworse
  egy halott magyar médiumban erősítik meg egy ujjlenyomattal nem bíró, "rejtélyes " személyazonosságú idegen ismeretlen körülmények között megtörtént halálát ??????
  scooby-doo, where are you ???
 6. 3 tiszapolgári
  tiszapolgári
  2017. január 08., 21:46
  „a kritikus hideg idő alatt eddig nem fagyott meg senki”

  Figyelemre méltó eredmény annak ismeretében, hogy ezen a télen már nyolcvanan haltak meg kihűlés miatt.
 7. 2 reuters
  reuters
  2017. január 08., 21:29
  Meghalt a szomszéd?
  Legalábbis eltemettek valakit.
 8. 1 rworse
  rworse
  2017. január 08., 20:47
  "Magyar kormányzati források megerősítették az Origónak, hogy Ghaith Rashad Pharaon meghalt egy bejrúti kórházban."

  Ehhhehehehehe. Levették a megboldogult vitorlás professzor ujjlenyomatát a kormányzati források? Ehhhhhehehehehe.

  Egyébként egyetértek Hóvarjúval: majd ha a Seregélyesi Kisbíró is megerősíti, elhiszem (talán).

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Hírnarancs

Lemaradt a napi hírekről? Ne csüggedjen! A HírNarancs minden este lakásába szállítja a legfontosabbakat.

Hírnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt