Aranyszájú Orbán Viktor, a dresszkód és a szaporodás

  • narancs.hu
  • 2014. június 27.

Hírnarancs

Akárhová néztünk ma a magyar és európai közéletben, szinte mindenhol ugyanazt láttuk: szex, szerelem, gyengédség.

Mindenki szereti a fokozást, és hát a legek a legjobbak, ezért a nép akaratának engedve ma csupa-csupa legesleg szerepel hírösszefoglalónkban. Őrület volt ez a nap, komolyan.

Az egész nap legfontosabb hírének az tűnik, hogy Jean-Claude Junckert jelöli az Európa Tanács az Európai Bizottság élére. Ellene szavazott D. Cameron és O. Viktor.

A nap legemlékezetesebb mondata szintén Európa erős emberéhez kötődik. A hvg.hu Putyin leszopását illető kérdésére ezt bírta mondani a mi nagy tudású miniszterelnökünk: „Ha alkoholt iszunk, nem beszélünk, ha beszélünk, nem iszunk alkoholt, mert ha a kettő együtt történik, akkor annak katasztrofális következményei lehetnek."

Részeg volt az a lengyel bizonyosan

Részeg volt az a lengyel bizonyosan

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda

A legjobb szöveg versenyében viszont lazán ráver a Ludovika nálunk napvilágot látott öltözködési szabályzata, amely bár nem rövid, viszont gyakorlatilag hibátlan.

A nap legszánalmasabb publicisztikája tegnapi, de ma sem mondanánk róla többet, annyira átlátszóan hamis az egész. Csak az elejét idézzük Szőnyi Szilárd coming outjának: „Vallását gyakorló, 18 éve szentségi házasságban élő keresztény ember, négy gyermek édesapja vagyok. Halmozottan hátrányos kisebbségiként véleményemet kéretik különös súllyal figyelembe venni – annál is inkább, mivel homoszexuális polgártársaim nyugdíját valószínűleg a gyermekeim adóbefizetései fogják fedezni.”

A nap legjobb magyar filmtrailerje versenyt kimagasló fölénnyel nyerte meg az idegesítő című, ám nem egészen reménytelennek látszó VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan. Szerelmi csalódás, Lisszabon, ellenőrlány, miegymás.

Mára ennyi elég, ha most indulnak, még odaérnek 8-ra a Toldiba, ahol a Budapest Pride megnyitója lesz. Szerelem most és mindennap!

Figyelmébe ajánljuk