Ilyen nincs: Habony Árpád kaszált a köztévé vetélkedőjén!

  • narancs.hu
  • 2016. június 23.

Hírnarancs

Lázár János átlát a Rogán. Rossz hírek vidékről.

Csak egy marad! Habony

Habonyhoz köthető cég veszi át a Maradj talpon! című vetélkedőt a Népszabadság szerint. A lap úgy tudja, hogy a köztévé az Apropó Média Kft.-vel szerződött, hogy a cég 214 millió forintért legyártsa a vetélkedő legújabb epizódjait, s az év végéig még vagy 90-et. A műsort korábban egy Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó cég készítette. Az Apropó média Kft.-ben korábban Halkó Gabriellának is volt részesedése, ő most épp a Tv2 gazdasági és stratégiai igazgatója.

false

Habony itt, Habony ott

Habony Árpád már 2002–2003-ban felmérte a belvárosi ingatlanhelyzetet Steiner Pál akkori polgármesternek – mondta el Juhász Péter, az Együtt alelnöke mai sajtótájékoztatóján. Habony akkor azt tanácsolta, hogy az ingatlanokat ne adják el, hanem adják bérbe. Pont úgy, ahogy azt az Együtt is követeli. Ugyanis ha bérbe adnák az ingatlanokat, akkor a pénz a kerületben maradna, és nem sérülne a lakók érdeke. Aztán Rogán Antal polgármestersége idején ennek pontosan az ellenkezőjét tették, hiszen több mint 800 ingatlantól váltak meg, ráadásul a piaci értéknél olcsóbban, állította Juhász. A politikus nem mellesleg a Habonyra vonatkozó információt a mai Magyar Narancsban találta.

Ne adj a bűnöző szavára!

Lázár János a szokásos csütörtöki talk-show-jában megvédte Rogán Antalt, közölte, hogy nem ad hitelt egy bűnöző, mármint a Rogánra valló Portik szavainak. Lázár szerint Rogán Németországban nagyon fontos közügyeket intézett, LOL, és hát a munka fontosabb, mint hogy „egy bűnöző hazudozásával foglalkozzon, ezt az eljáró bírónak is akceptálnia kell”, így Lázár.

Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter szokásos heti sajtótájékoztatóját tartja az Országházban

Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter szokásos heti sajtótájékoztatóját tartja az Országházban

Fotó: Máthé Zoltán/MTI

Nos, a bíró mindent csinált, csak nem „akceptálta” Rogánék trükközését. Lázár szerint egyébként valamilyen furcsa okból évek óta le akarják vadászni Rogánt, „ez Juhász Péter krédója”.

Érthetetlen, miért bántják a Tónit!

Eszméletlen nőt találtak a belvárosban a fociünneplés után

Alul meztelen, eszméletlen fiatal nőt találtak járókelők ma hajnalban a Wesselényi és a Kertész utca sarkán, adta hírül az Index. Az egyik szemtanú a lapnak elmondta: épp az Eb-meccs utáni ünneplésről tartottak hazafelé, amikor éjfél után nem sokkal meglátták a parkoló autók között, kicsavart testtartásban fekvő nőt. A fiatal nőn alul nem volt ruha. Az Indexnek a rendőrség annyit mondott, hogy ismeretlen tettes ellen indult eljárás a Btk. 178. § (6) bekezdésébe ütköző és aszerint minősülő kábítószer fogyasztásával elkövetett kábítószer-birtoklás vétségének gyanúja miatt. Gyanúsítotti kihallgatásra a szakértői vélemény függvényében kerülhet sor.

Hárommillióra büntették a levéltárat,

amelyik kiadta azt a bírósági ítéletet, amelyik alapján a privatkopo.hu megírta, hogy Kiss László 1961-ben, 21 éves korában két másik úszóval megerőszakolt egy fiatal lányt, írja a 444.hu. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálta, hogy jogszerű volt-e az ítélet kiadása, és arra jutottak, hogy nem, úgyhogy a Budapest Főváros Levéltárának be kell fizetnie a hárommilliós büntetést. A vizsgálat szerint azért volt jogellenes a kiadás, mert a dokumentum bűnügyi személyes adatokat tartalmazott, és annak megismerésére csak akkor van lehetőség, ha az érintett írásban hozzájárul. A levéltár azzal védekezett, hogy ők csak egy anonimizált másolatot adtak ki, viszont a hatóság szerint a levéltárnak fel kellett volna ismernie, hogy az újságíró az anonimizálás mellett is össze tudja rakni, kik lehettek az elkövetők.

A helyzet fokozódik,

ahogy a hőség is, mindenféle riasztásokat is kiadott az elkövetkezendő napokra az erre szakosodott hivatal. Fokozott hőséghez pedig fokozott folyadékbevitel dukál. Tehát, igyunk sokat, hűtsük magunkat gyakorta, látogassunk el a strandra, és ha lehet, ne húzzuk fel magunkat feleslegesen. Vasárnap meg meccs.

Figyelmébe ajánljuk