Kunhalmi Ágnes blézere kék

  • narancs.hu
  • 2014. október 7.

Hírnarancs

„Újabb nagyarányú kormánypárti győzelemre számíthatunk” – jósolja a Nézőpont, eközben a kampány egy újabb csúcspontjához érkeztünk, Kunhalmi Ágnes nagyot tarol az MSZP-videójával. Lázár János végre bevallotta, mi is a baj az RTL Klubbal. Valami történt Teherán környékén. A nap színe pedig a kék.

Újra Fidesz
Kilenc budapesti kerületben feszíthet a Fidesz a Nézőpont Intézet elemzése szerint. A vasárnapi önkormányzati választáson Budapesten Tarlós István jelenlegi főpolgármester győzelme és a Fővárosi Közgyűlés kormánypárti többségének megmaradása várható, a megyei jogú városokban is a kormánypártok újrázhatnak.
Az áprilisi országgyűlési és a májusi európai parlamenti választások eredményei, a közvélemény-kutatási adatok, valamint a helyi erőviszonyok alapján „újabb nagyarányú kormánypárti győzelemre számíthatunk október 12-én” – írja a hvg.hu.

„Tessék elmenni szavazni!”
Mozgósító videóval riogat az MSZP, sikerült valami egészen új szintre emelniük a kampányt. Cuki gyerekek szájába ostobaságot adtak, de ami ennél is fontosabb, vajon tényleg nem találtak olyan politikai elemet, amivel foglalkozhattak volna a kampány során? Tényleg Semjén Zsolt lovas szobrával kell ijesztgetni az embereket?
Egy jó dolog van ebben a videóban, az pedig Kunhalmi Ágnes szép kék blézere.

Éljen a kék!
Megint itt a Nobel-szezon. Ma a fizikai Nobel-díjat adták át, amit a kék LED-et a 90-es évek elején feltaláló két japán (Isamu Akasaki és Hiroshi Amano) és egy amerikai (Shuji Nakamura) kutató kapott meg.

Nagy bumm
Valami nagyot robbant Teherán közelében. A múlt heti ENSZ-közgyűlésen Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök hiába próbálta az iráni atomprogramra terelni a szót, a világ vezetői éppen Irakkal, Szíriával, de leginkább az IS szélsőségeseivel voltak elfoglalva. Pedig az izraeli hírszerzés jelentései szerint Irán éppen az atomrobbantás egyik lépésével, a hasadóanyag berobbantásával kísérletezgetett Parchinban.

Ha eddig nem, gyorsan, íziben
Lázár János szerint „az RTL nem tisztességes adófizető”. A Miniszterelnökség vezetője az ATV Szabad szemmel című műsorában ezúttal konkrét magyarázatot adott a reklámadó bevezetésének szükségességére: szerinte ugyanis az RTL Klub évek óta nem fizet rendesen adót Magyarországon, így meg kellett rendszabályozni őket.

Figyelmébe ajánljuk