Orbán egy szóval sem állította, hogy bevándorlótáborba zárná a homoszexuálisokat!

  • narancs.hu
  • 2015. május 18.

Hírnarancs

Magyarország miniszterelnöke józan, méltányos javaslatot tett, amely minden elemében mentes a szélsőségektől. Hétfői hírek az őrület kapujából.

Megélhetési táborozók

Szegény, szegény Orbán Viktor, alig pihenhet, Habony Árpád egyik város után a másikba vezényli, és mindenhol hazudnia kell egy csomót. Nem irigyeljük. Debreceni műsora a szokásosnál is lidércesebbre sikerült. Először is rápirított a debreceni polgármesterre, hogy ne hívja menekülttábornak a menekülttábort, hanem hívja bevándorlótábornak. Ez azért fontos, mert a menekülteket befogadjuk, hiszen „a mi szívünkben mindig van irgalom”.

Irgalmasok

Irgalmasok

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A bevándorlóknak viszont azt üzente: „Azt akarjuk, ne jöjjenek többen. Akik itt vannak, menjenek haza!” Esküszünk a megélhetési bevándorló Szűz Mária két szép szemére, hogy ez nem egy hisztis kisiskolás sivalkodása a túlzsúfolt homokozóban, hanem bizony a miniszterelnök úr előre megírt beszédének részlete, szó szerint.

Megbomlik

De ez még mind semmi ahhoz képest, amikor a miniszterelnöknek Habony Árpád segítsége nélkül kell választ rögtönöznie arra a nehéz kérdésre, hogy mit üzen a homofóboknak. Nos, természetesen semmi olyasmit nem üzen, hogy például ne legyenek homofóbok, vagy hogy mindenki egyenlő. Ez ugyanis bullshit! A miniszterelnök hosszas gondolkodás után hosszas és zavaros fejtegetésbe kezd inkább, amelynek lényegét a kérdést feltevő Index így foglalta össze: „a miniszterelnök szerint az országban a melegek most biztonságban vannak, tisztelik az emberi méltóságukat, van egy békés, nyugodt egyensúlyi állapot, ami megbomlana akár akkor, ha a szabályok szigorúbbak lennének, akár akkor, ha a melegek kihívóbban viselkednének.”

Halljátok, melegek? Csak óvatosan azzal a kihívó viselkedéssel, mert ha túl sokat melegeskedtek, mehettek a hamarosan kiürített mene…, vagyis bevándorlótáborokba.

Jó a kisugárzása

Akit felzaklatott a miniszterelnök úr szép beszédének rosszindulatú értelmezése, attól elnézést kérünk. Hogy megnyugodjunk, ismételjük el a Mandiner interjújából L. Simon László két mondatát, egymás után háromszor. „A miniszterelnököt szeretem, mint embert. Jó ember, jó a kisugárzása.” „A miniszterelnököt szeretem, mint embert. Jó ember, jó a kisugárzása.” „A miniszterelnököt szeretem, mint embert. Jó ember, jó a kisugárzása.”

Reszkess, Brüsszel!

Nem mondta a CÖF, hogy az Európai Parlament mihaszna buzik gyülekezete, nem, egy szóval sem említett ilyesmit, csak kiáltványba helyezte, hogy befenyíti azokat a bürokrata származású egyéneket, ha nem hagyják abba Orbán Viktor elleni vagdalkozásukat.

Hogy megmondták!

Alig is száradt meg a független civil szervezet levelén a tinta, máris kezdődik a bürokrata baszkódás! Azt írja az MTI, hogy „procedurális problémát” okoz az Európai Parlamentben Orbán Viktor váratlan megjelenése a halálbüntetés lebegtetése és a bevándorlókkal kapcsolatos magyar álláspont miatt tartott strasbourgi vitán. Az EP elnöke ezért behívatta a frakcióvezetőket, bár általában üdvözlendőnek tartja, ha a tagállami csúcsvezetők részt kívánnak venni az üléseken. Kettős mérce!

Rektor jobbra el

A sok tébolyult hír után lássuk, mi a helyzet a művészetek háza táján!

Nos, lemondott a Magyar Képzőművészeti Egyetem rektora, miután az egész egyetem el akarta küldeni, de a kormány már fél éve le sem ejtette, hogy áll a bál az egyetemen.

Nincs tovább

Csukják be az internetet, szagolják az éjszakát!

Figyelmébe ajánljuk