Orbán Viktor megsértődött – Bohóc overdózis és egy f_sz a hétvégén!

  • narancs.hu
  • 2014. november 16.

Hírnarancs

A jó Jobbik megmenti a hajléktalanokat, a sajtószabad Orbán kiakad, Németh Szilárdból megint a hülyeség tört fel. Éljenek a hétköznapok!

Az emberarcú Jobbikkal indult a hétvége, a párt Kocsis Mátét kérte fel, indítson vizsgálatot amiatt, hogy meghalt egy hajléktalan a Blaha Lujza téri aluljáróban. Ezt írták szombat délelőtti közleményükben: „A főváros közterületei, így aluljárói bizonyos hányadán az életvitelszerű közterületen tartózkodás tilos. A Blaha Lujza téri aluljáró ezen közterületek közé tartozik. Felvetődik a kérdés, hogy mely szerv mulasztotta el intézkedési kötelezettségét akkor, amikor a közterület ellenőrzési kötelezettségének nem tett eleget, vagy éppen eleget tett, azonban nem kezdeményezett intézkedést az ott fekvő hajléktalan személlyel szemben. Az intézkedés megkezdésével ugyanis akár a halál beállta is elkerülhető lett volna.” Eddig ugyan nem sok jelét láttuk, hogy a párt a hajléktalanok jogaiért emelte volna fel a szavát, úgyhogy örülhetnénk is e humánus megnyilatkozásnak, ám azért érdemes azon elgondolkodni, valójában mi a baja a pártnak. Az, hogy embertelen körülmények között pusztult el egy szerencsétlen ember, vagy az, hogy az eset ott történt, ahol neki nem is lett volna szabad meghalnia?

false

 

Hogy mennyire nem történt semmi szombaton, jól mutatja, hogy a legnagyobbat Németh Szilárd gurította azzal a kijelentésével, miszerint André Goodfriend valójában Gyurcsány Ferenc bábja, ugyanis Gyurcsány meg akarja dönteni a kormányt. Németh kirohanására a DK imigyen vágott vissza: „A Demokratikus Koalíció azt ígérte, hogy az Orbán-rezsim legádázabb ellenfele lesz, örülünk, ha ezt Orbán Viktor és haveri-üzleti köre is felismerte. Eszerint cselekszünk a jövőben is, ezt meg tudjuk ígérni.” Goodfriend viszont nem szólalt meg, ez még kapóra jöhet Némethnek, és a többi hasonló megélhetési paranoiásnak.

Sport. A Blikk.hu Zombori Sándor egykori labdarúgót idézi, aki élő adásban „f.szozott”. „Nagyon sok volt az oldalf.sz – mondta – oldalpassz helyett – a Sport1 televízió stúdiójában Zombori, aki öt hónapos eltiltása után augusztusban tért vissza a képernyőre. A büntetését azért kapta akkor a szakértő, mert márciusban az idegenlégiósok miatt felidézte Mészöly Kálmán (73) botrányos kijelentését az afrikai játékosokkal kapcsolatban, amikor azt mondta, valaki leesik a fáról és már itt játszik nálunk” – írják. Tényleg, miért kell bántani a magyar labdarúgást?

És miért kell bántani Orbán Viktort? A miniszterelnök szemétszedője, Havasi Bertalan igen hosszú közleményben ismertette, hogyan követett el „megengedhetetlen nyomásgyakorlást” a Die Welt Orbán Viktorral szemben. Az ügyről kicsit másképp számolt be a hvg.hu, ám bármi is történt, úgy véljük, nem lett volna ebből ekkora cirkusz, ha Magyarországon minden a legnagyobb rendben lenne. Különben meg hol van Havasi meg Orbán, amikor a hazai közmédia mindennapos disznóságai kerülnek terítékre? Vagy az más, ha ők gyakorolják a „megengedhetetlen nyomást”?

Inkább hallgassanak több mint 15 éves popzenét.

Figyelmébe ajánljuk