A Youtube-on folytatja Friderikusz Sándor

  • narancs.hu
  • 2021. április 17.

Interaktív

Visszavonulóban van a nagy tévécsatornáktól.

Az elmúlt három-négy hónapban felépített egy saját kis tévéstúdiót Friderikusz Sándor, és hamarosan független műsorszolgáltatásba kezd – mondta a Blikknek adott interjújában a tévés.

"Április 29-től beszélgetéseimet – egyelőre hetente egyszer, csütörtök esténként frissítve – a Facebookon és a YouTube-on lehet majd látni, illetve podcast formában meg is lehet hallgatni" – részletezte Friderikusz.

Friderikusz Sándor jelenleg az Életünk Történetét vezeti az RTL-en, a műsornak évente kétszer hat adása van; a Blikknek azt mondta, ennél többet nem akar az országos televíziózástól, úgy érzékeli, visszavonulóban van a nagy tévécsatornáktól. 

A saját gyártású műsorban "olyan témákat veszek elő és olyan embereket hívok meg, amelyek és akik engem, csakis engem érdekelnek" - fogalmazott Friderikusz.

Az interjúból kiderül még, hogy szívesen szerepelne Gulyás Márton (szintén Youtube-on futó) műsorában, a Partizánban, illetve hogy tavaly ősszel megpróbált egy közös "beszélgetős könyvet" csinálni Vitray Tamással, de nem jött össze. 

Figyelmébe ajánljuk