Egy szexista reklám kimaxolta az ostobaságot

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 05., 10:43
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Mégis, ki a francnak jutott eszébe ez?

A kazah Chocotravel utazási portálnak (ami első ránézésre nagyjából olyan, mint a Kayak, vagyis repülőjegyet tudunk rajta venni, szállást tudunk foglalni, autót bérelhetünk) az jutott eszébe, hogy csinál egy olyan 22 másodperces reklámot, amelyben a félig vagy majdnem teljesen meztelen légiutas-kísérők vetkőznek tovább, mindössze egy kereső takarja őket. Úgy tűnik, a hülyeség és szexista hozzáállás nem csak a földnek ezen részén éli boldogan a világát.

Bizarre advert for Kazakhstan's Chocotravel has NAKED stewardesses

A travel company's outlandish advert featuring nude air hostesses has gone down like a lead balloon with customers. Kazakhstan's Chocotravel released a video promoting their budget flight services, which adds nothing to the price of a plane ticket. But the bizarre footage hasn't had the desired effect, with customers lambasting the company as sexist .

(BBC)

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 05., 10:43
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 5 rworse
  rworse
  2017. augusztus 06., 11:22
  Cheyenne

  Persze, valószínűleg modellek, de nem biztos.

  Nem biztos, hogy tudhatni az Iran Air-rel Kazahsztánba repülni.
 2. 4 Cheyenne
  Cheyenne
  2017. augusztus 05., szombat 14:09
  @rworse:

  Azért nem vagy ennyire naiv, hogy azt hidd, az ott dolgozók meztelenkednek. Ez reklám. Nyilvánvaló, hogy nem ezekkel a modellekkel találkozol a gépen (ha igen, akkor azonnal nyomulok kazahsztánba oda-vissza röpködni), de azt sugallhatja, hogy ilyen csinos hölgyek szervírozzák a hűsítőket. Férfiak meg azért nincsenek a reklámban, mert nők dolgoznak náluk. Ahogyan a legtöbb légitársaságnál. Ez micsoda szexizmus!!! Követeljenek a nők több férfi stewardot! Ha pedig az utas a reklámon felháborodik, akkor javaslom, hogy az Iran Air rel repüljön, ott mindenki bekendőzve dolgozik. Semmi szexizmus Iránban!
 3. 3 rworse
  rworse
  2017. augusztus 05., szombat 12:38
  Cheyenne

  Repjegyirodát női testtel? Főleg, ha a légikísérők teste? Biztos jó ez?
  Például csokit meg például a kolumbiai kakaószedők testével?
 4. 2 rworse
  rworse
  2017. augusztus 05., szombat 12:30
  Ez seholsincs a Csacsogó Vaginákkoz képest, amely ugyan nem feltétlenül szexista, ellenben csimborasszóbárgyú.
  https://www.youtube.com/results?search_query=csacsog%C3%B3+vagin%C3%A1k
 5. 1 Cheyenne
  Cheyenne
  2017. augusztus 05., szombat 11:18
  Elképzelem a Mancs által szexizmusmentes jövőt. Sehol fedetlen testek. Mindenhol begombolt férfiak, nők, a'la brezsnyevi barokk! Éljen! Minden női és férfi test mutatása szexizmus. De hát végre! Had legyenek a férfiak és a nők és a melegek stb. szexisták. A libidó hozzánk tartozik mint a nemiségünk! Én inkább amellett kardoskodnék, hogy készüljenek izmos macsókkal reklámok nedvedző puncijú nőknek (nőknek, akik nem kevésbé szexisták, mint a férfiak, sőt!), melegeknek stb.

  Mert mindez azért nem történik, mert a vállalatok gyávák, nem merik bevállalni, (melegekkel, elismerem, kockázatos), de a női szépítő és divatreklámok legalább ennyire az erotikáról szólnak, mint ez, pedig a célközönség a nők!

  Szar világ lesz az, ahol nem mutatható meg a férfi-női lmbt test szabadon. Vagy akkor a prájd isszexista, ahol bátran mutogatják magukat? Nem veszitek észre, hogy ugyanszt a dumát toljátok, mint azok a szörnyű vaskalaposok, akik megköveznék a felvonulók extremitását?

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Ember alatti állapotok
Állatkínzás Magyarországon
Interjúk
Ennio Morricone, Mathieu Kassovitz, Vajda Gergely
Természetjáró melléklet
Teljesítménytúrák, Zemplén
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

best of Narancs

Narancs vélemény

Kultúra

még több Kultúra...