És ön mit gondol a nagyon veszélyes „Soros-tervről”?

  • narancs.hu
  • 2017. szeptember 27.

Interaktív

Elindult az első reklámfilm a legújabb nemzeti konzultációról.

Nem kellett sokáig várnunk, a királyi tévébe máris megérkeztek a legújabb nemzeti konzultációt megtámogató reklámok. A vizes-vb kezdetére gyorsan lekapkodott plakátokhoz hasonlók ugyan még nincsenek az utcákon, de ne legyenek illúzióink, bizonyára hamarosan azok is megérkeznek. Addig be kell érnünk azzal a szürreális 25 másodperccel, amiben egy rendkívül lebutított ikonográfián keresztül magyarázza el „Magyarország Kormánya”, mi is az a „Soros-terv”, és miért nagyon veszélyes az a terv.

Az alig fél percben szó esik arról, hogy Soros György, aki amúgy a világ egyik legbefolyásosabb milliárdosa, le akarja bontani a határzárat, egymillió embert akar betelepíteni, és minden migránsnak 9 millió forintos állami segélyt kíván adni. A miértekről és hogyanokról természetesen egy szó sem esik, az üzenet kellőképpen egyszerű és hatásvadász.

A legújabb nemzeti konzultáció Lázár János elmondása szerint nagyjából 7–900 millió forintba kerülhet majd. Ha ilyen filmeket gyártanak belőle, simán megéri, nyilván. (A 444 videója.)

Nemzeti konzultáció a Soros-tervről

Uploaded by Tamás Botos on 2017-09-26.

Figyelmébe ajánljuk