Öten haltak meg egy közlekedési balesetben Borsodban

  • narancs.hu
  • 2022. szeptember 7.

Katasztrófa

Édesapa és kislánya is életét vesztette a tragédiában

A Szerencsi Rendőrkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást, miután kedd este a 37-es számú főúton egy gépjármű átsodródott a szemközti sávba, és összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő autóval – írja a police.hu. A Szerencs és Miskolc közötti útszakaszon a balesetet okozó személygépkocsi 46 éves szerencsi vezetője a megengedett 60 kilométer per órás sebességet jelentősen túllépve tért át a szemközti sávba, majd összeütközött egy másik autóval, amiben négyen utaztak. A balesetben mindenki életét vesztette.

A balesetet feltehetően okozó férfi nem használta a biztonsági övét, ahogy a másik autó hátsó ülésén utazó 38 éves nő és a 13 éves megyaszói kislány sem. A tragédiát a kislány 37 éves édesapja és 19 éves rokonuk sem élte túl.

A Szerencsi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a halálos közúti baleset pontos körülményeit.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk