Cigányozott egy nagyot – Így reagált a Jobbik alelnöke friss cikkünkre

szerző
narancs.hu
publikálva
2016. dec. 08., 11:12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Toroczkai László nem lát szívesen Ásotthalmon román cigányokat. De sorosozott is egy nagyot a Jobbik alelnöke, miután meglátta cikkünket.

A ma utcára kerülő Magyar Narancs terjedelmes cikket közöl egy neonácikkal barátkozó, újfasiszta, putyinista brit körről, akik Ásotthalomig is eljutottak, és ott megnyerték maguknak Toroczkai Lászlót is. A fura ingatlanprojektről és lovagrendről itt olvashat részleteket.

Toroczkai László

Toroczkai László

Fotó: MTI

 

A Jobbik alelnöke már reagált is minderre a Facebookon: cigányozott és sorosozott egy jó nagyot. „A Soros-kedvenc média össztűz alá vett, amit nagyon nagy megtiszteltetésnek veszek” – írja Toroczkai, de a legjobb rész csak ezután jön: „sajnos az elmúlt 50 év alatt több száz tanya vált üressé, és így megjelentek olyanok is, akiket nem látunk szívesen (nemrégiben számoltam be azokról a razziákról, ahol Romániából érkezett cigány család lakott együtt kecskékkel egy tanyán, borzalmas körülmények között). Örülnék neki, ha ezekbe a tanyákba értékteremtő, tisztességes családok költöznének, elsősorban magyarok, de örömmel látjuk (az egyébként elég gyorsan elmagyarosodó) nyugat-európai valódi menekülteket is, akiket a bevándorlók üldöznek el a saját szülőföldjükről.”

Mai programok
Pont cigányokat nem lát szívesen a Jobbik-alelnök – micsoda véletlen!

Ha érdekli a teljes bejegyzés, itt olvashatja: az egészből az derül ki, hogy Toroczkai László vagy nem tudja, kikkel ül le kvaterkázni, és mihez adja a saját, illetve a Jobbik nevét, ez alapján pedig egy meglehetősen átverhető embernek tűnik, vagy csak szimplán hazudik, és nagyon is tisztában van mindennel.

Melyik a jobbik változat?

További részletek a csütörtökön megjelenő Magyar Narancsban!

szerző
narancs.hu
publikálva
2016. dec. 08., 11:12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 16
  grrr
  2016. december 09., péntek 11:27
  (harcoljka csodálkozik a legjobban, hogy olyan hozzászólást írt amelynek - szerinte - értelme is van. Amennyiben ez a nem várt eset bekövetkezne mi is felettébb csodálkoznánk.)

  Gyurica, te pont olyan hülye tudsz lenni mint a magyar liberál, bár olykor feltisztulsz, de most nem.

  "A cigánykérdés megoldásához pénz kell. Rengeteg...."

  Nem. A cigánykérdés megoldásához az kell, hogy maguk a cigányok akarjanak integrálódni. Csak kevesen akarnak. Akik igen azoknak sok nehézséggel kell megküzdeniük azok miatt a cigányok miatt akik fittyet hánynak a társadalmi együttélés legelemibb szabályaira és követelményeire amivel az egész cigányságot kompromittálják. A hülye magyar liberál sohasem hagyja rajtuk a felelősséget, hanem álszent és hazug módon leveszi róluk és a többségi társadalmat ócsárolja, minden felelősséget az ő nyakukba sózva.

  gyurica is éppen ezt csinálja amikor pénzt és még több pénzt követel a számukra - amit persze csak a többség adhat. Tehát: a többség a felelős a cigányság óriási hányadának nem integrált mivolta miatt. Mert nem ad elég pénzt.

  Kolompár Orbán és Farkas Flórián éppen elég pénzhez jutott - integrálódás lett az eredménye?

  Vagy simán ellopták? A Flóri utódja luxuskocsin jár és érdekes módon a veje a sofőr havi 250 ezerért.

  Segít a pénz azokon a cigányokon akik bővelkednek bennük és semmiféle ellenőrzés, kritika nincs és nem is lehet mert ők cigányok, azaz szent tehenek az álszent és képmutató liberálok szemében.
 2. 15
  Cyrano
  2016. december 09., péntek 10:29
  "Egyik agresszíven furkó, sutyerák módon drasztikus kondára sem. "


  Mondja a konda legnagyobb disznója, akinek az agya is olyan, mint a f@sza (saját közlése) : agysejt nélküli.


  Ez a szánalmas véglény értelmiséginek képzeli magát.
 3. 14
  rworse
  2016. december 09., péntek 10:12
  Gyurica, 11

  Kivétel.

  Ez is persze sokszorosan jelenségértékű "hozzászólás", de csak egyetlen jelenségre reagálnék. Azt ugye elhiszed nekem, hogy a yoyo nick gazdája pontosan ismeri a felmerült síkidom pontos megnevezését, és nem a síkidomot nevezte kockának, hanem metaforikus ötlettel a gazdáját?
  Aminthogy, ha a továbbiakban - bármiféle hübrisz nélkül is - vadbaromnak szólítlak, az se lesz kijavítandó az "avatárod" alapján.
  Vadbarom.

  Kivétel bezárva.
 4. 13
  harcolj
  2016. december 09., péntek 09:55
  12 Na ez egy frappáns, rövid hozzászólás és valami értelme is van.
 5. 12
  harcolj
  2016. december 09., péntek 09:53
  10 grrr (született Gyurika néni) látom bineuronális agyműködése nem képes mást kiköpni magából csak az anyázást és liberalizmusphobiát. Még szerencse, hogy a legelés agytörzsi szinten regulálódik, és ezért nem hal éhen.
 6. 11
  Gyurica úr
  2016. december 09., péntek 09:34
  jav.: ... LÁTHATÓ?
 7. 10
  Gyurica úr
  2016. december 09., péntek 09:29
  5-ös hsz.: „A kockával [valójában téglalappal – Gy. úr] – ha jól sejtem – sajnos nem nagyon fog sikerülni dialógust folytatni.”
  *
  Kérdem: miért muszáj „sejteni” azt, ami MÁR (egy, illetve két órája) LÁTHATÓ.
  Sorrendben:
  2-es hsz. (vagyis a „kocka”): „A kedves cikkíró úr gondolom szivesen látna a szomszédjában román putriscigányokat, kecskékkel egyetemben... :-)”
  3-as hsz.: „Gondolom, a kedves téglalap úr szívesen látna a faluja élén náci polgármestereket, az ilyeneket választó szomszédsággal egyetemben.”

  Dialógus. Kell ennél több?! Valódi delikát, Schwecháton inneni (és immár túli, vö. Tramp stb.) nívó.

  Ezért nem szavazunk rájuk. Egyik agresszíven furkó, sutyerák módon drasztikus kondára sem.

  Egyébként a cigánykérdés megoldása nem „dialógus folytatásával fog sikerülni”. Olyannyira, hogy a „dialógussal” nem az a főgond, hogy „nem fog sikerülni”, hanem azért nem fog sikerülni, mert nincs rá szükség. Nem „dialógusra” van szükség. A cigánykérdés megoldásához pénz kell. Rengeteg. A „dialógus” CSAK RONTHAT a helyzeten, amennyiben már nincs olyan „érv”, amely el ne hangzott volna több milliószor.

  Nincs pénz (nemhogy rengeteg, semennyi). Több okból nincs. Nem csak azért nincs (sőt alapvetően nem azért), mert „ezek mind ellopják, stadionokra költik” stb., tudniillik a NINCS gyökerei mélyebbre nyúlnak. Így aztán a TEHETETLEN elmék „dialógust” forszíroznának, részint azokkal a TEHETŐS egzisztenciákkal, akik lopják a lóvét (azt a keveset is, ami még van), részint az idült neonácikkal, míg a tolvaj TEHETŐSEK virulensen cigányoznak; a miskolci faji-pastorale „baloldalon” decensen, kódoltan, a „jobboldalon” pedig gátlás nélkül.

  Mondom, Schwecháton inneni (és túli) nívó.
  Szellemi bélféreg, melyre egyetlen gyógyszer van, legalábbis a magyarországi lakosság „passzív” 60%-a ezt tudja javallni (aktívan), mindkét (dialogizáló vagy nem dialogizáló) oldalnak: http://csubakka.hu/wp-content/uploads/2015/06/aszpirin.jpg
  .
 8. 9
  grrr
  2016. december 09., péntek 07:25
  Nem kell attól aggódni, hogy a derék liberálok szomszédságába putriscigányok kerülnek.
  A derék liberálok a budai lankákon laknak - magyar bálint - a gyereküket budai alapítványi iskolába járatják, - magyar bálint - a cigányok mellett meg lakjanak azok akik nem szavaztak a magyar bálintékra.
 9. 8
  tiszapolgári
  2016. december 08., csütörtök 22:12
  Az a baj, hogy amikor a britek megjelennek valahol, akár drukkerek, akár legénybúcsút tartó nyikhajok, akár gyarmatosítók, abból előbb-utóbb bunyó lesz. És ha a menekültek miatt a putyinista britek Magyarországra menekülnek, akkor a miattuk elmenekülő magyarok hova a picsába meneküljenek, mert ha Angliába menekülnek, akkor még több putyinista brit fog Magyarországra menekülni. Perpetuum mobile.
 10. 7
  rworse
  2016. december 08., csütörtök 21:01
  Nem dógoznak és eeeveszik a munkát!

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Győri Péter-portré
Közös jelölt Józsefvárosban
Interjúk
Mohácsi János, Robert Menasse, Bartók Imre
Melléklet a Balatonról
Olaszrizling, kisvasút
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs
Légy tudósítónk! Jelentkezés

best of Narancs

Vélemény

még több Vélemény...