Cigányozott egy nagyot – Így reagált a Jobbik alelnöke friss cikkünkre

szerző
narancs.hu
publikálva
2016. dec. 08., 11:12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Toroczkai László nem lát szívesen Ásotthalmon román cigányokat. De sorosozott is egy nagyot a Jobbik alelnöke, miután meglátta cikkünket.

A ma utcára kerülő Magyar Narancs terjedelmes cikket közöl egy neonácikkal barátkozó, újfasiszta, putyinista brit körről, akik Ásotthalomig is eljutottak, és ott megnyerték maguknak Toroczkai Lászlót is. A fura ingatlanprojektről és lovagrendről itt olvashat részleteket.

Toroczkai László

Toroczkai László

Fotó: MTI

 

A Jobbik alelnöke már reagált is minderre a Facebookon: cigányozott és sorosozott egy jó nagyot. „A Soros-kedvenc média össztűz alá vett, amit nagyon nagy megtiszteltetésnek veszek” – írja Toroczkai, de a legjobb rész csak ezután jön: „sajnos az elmúlt 50 év alatt több száz tanya vált üressé, és így megjelentek olyanok is, akiket nem látunk szívesen (nemrégiben számoltam be azokról a razziákról, ahol Romániából érkezett cigány család lakott együtt kecskékkel egy tanyán, borzalmas körülmények között). Örülnék neki, ha ezekbe a tanyákba értékteremtő, tisztességes családok költöznének, elsősorban magyarok, de örömmel látjuk (az egyébként elég gyorsan elmagyarosodó) nyugat-európai valódi menekülteket is, akiket a bevándorlók üldöznek el a saját szülőföldjükről.”

Mai programok
Pont cigányokat nem lát szívesen a Jobbik-alelnök – micsoda véletlen!

Ha érdekli a teljes bejegyzés, itt olvashatja: az egészből az derül ki, hogy Toroczkai László vagy nem tudja, kikkel ül le kvaterkázni, és mihez adja a saját, illetve a Jobbik nevét, ez alapján pedig egy meglehetősen átverhető embernek tűnik, vagy csak szimplán hazudik, és nagyon is tisztában van mindennel.

Melyik a jobbik változat?

További részletek a csütörtökön megjelenő Magyar Narancsban!

szerző
narancs.hu
publikálva
2016. dec. 08., 11:12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 6
  harkonnen
  2016. december 08., csütörtök 19:19
  téglalap: Szomszédjába? Wtf? Láttad te már az ásotthalmi tanyavilágot?
 2. 5
  yoyo
  2016. december 08., csütörtök 17:25
  A kockával - ha jól sejtem - sajnos nem nagyon fog sikerülni dialógust folytatni.

  Az egyik legbunkóbb panel, közvetlenül a "vannak cigány barátaim, de..." után, hogy "te szeretnél-e a szomszédságodban putris cigányt".

  Ez az álláspont csak annyit képes gondolni, hogy ha van egy társadalmi probléma, az ne legyen.

  Ne legyenek hajléktalanok (azok büdösek nagyon), se testi, se szellemi nyomorékok ne legyenek, mert azok meg undorítóak.

  Az ásotthalmi kukluxklán-vezető "preventív" programot fogalmazott meg: ha ide jönnének a muszlimok, akkor ne tudjanak muszlimkodni.

  A program sajnos nem jelent megoldást arra, hogy mi legyen a putriscigánnyal. Tudom, a fajtád az endlösungra izgul, de hát még ez a daliás Toroczkai se merészkedik odáig, hogy ilyeneket szorgalmazzon.

  Na de akkor mi lesz?
 3. 4
  Hóvarjú
  2016. december 08., csütörtök 17:06
  "... de örömmel látjuk (az egyébként elég gyorsan elmagyarosodó) nyugat-európai valódi menekülteket is, akiket a bevándorlók üldöznek el a saját szülőföldjükről.”
  Mármint Magyarországra menekülnek nyugatról, egyenesen Toroczkai hívogató karjai közé, úgy látszik agyára ment az egészséges fejbőr vagy a magozott cseresznye vagy valami ilyesmi. Ilyen egy egészségesen magozott Néppárt. Hárásó!
 4. 3
  rworse
  2016. december 08., csütörtök 15:34
  Gondolom, a kedves téglalap úr szívesen látna a faluja élén náci polgármestereket, az ilyeneket választó szomszédsággal egyetemben.
 5. 2
  Mike Mahart
  2016. december 08., csütörtök 14:48
  A kedves cikkíró úr gondolom szivesen látna a szomszédjában román putriscigányokat, kecskékkel egyetemben... :-)
 6. 1
  rworse
  2016. december 08., csütörtök 12:59
  Duplacuki.

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Győri Péter-portré
Közös jelölt Józsefvárosban
Interjúk
Mohácsi János, Robert Menasse, Bartók Imre
Melléklet a Balatonról
Olaszrizling, kisvasút
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs
Légy tudósítónk! Jelentkezés

best of Narancs

Vélemény

még több Vélemény...