Cigányozott egy nagyot – Így reagált a Jobbik alelnöke friss cikkünkre

szerző
narancs.hu
publikálva
2016. dec. 08., 11:12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Toroczkai László nem lát szívesen Ásotthalmon román cigányokat. De sorosozott is egy nagyot a Jobbik alelnöke, miután meglátta cikkünket.

A ma utcára kerülő Magyar Narancs terjedelmes cikket közöl egy neonácikkal barátkozó, újfasiszta, putyinista brit körről, akik Ásotthalomig is eljutottak, és ott megnyerték maguknak Toroczkai Lászlót is. A fura ingatlanprojektről és lovagrendről itt olvashat részleteket.

Toroczkai László

Toroczkai László

Fotó: MTI

 

A Jobbik alelnöke már reagált is minderre a Facebookon: cigányozott és sorosozott egy jó nagyot. „A Soros-kedvenc média össztűz alá vett, amit nagyon nagy megtiszteltetésnek veszek” – írja Toroczkai, de a legjobb rész csak ezután jön: „sajnos az elmúlt 50 év alatt több száz tanya vált üressé, és így megjelentek olyanok is, akiket nem látunk szívesen (nemrégiben számoltam be azokról a razziákról, ahol Romániából érkezett cigány család lakott együtt kecskékkel egy tanyán, borzalmas körülmények között). Örülnék neki, ha ezekbe a tanyákba értékteremtő, tisztességes családok költöznének, elsősorban magyarok, de örömmel látjuk (az egyébként elég gyorsan elmagyarosodó) nyugat-európai valódi menekülteket is, akiket a bevándorlók üldöznek el a saját szülőföldjükről.”

Mai programok
Pont cigányokat nem lát szívesen a Jobbik-alelnök – micsoda véletlen!

Ha érdekli a teljes bejegyzés, itt olvashatja: az egészből az derül ki, hogy Toroczkai László vagy nem tudja, kikkel ül le kvaterkázni, és mihez adja a saját, illetve a Jobbik nevét, ez alapján pedig egy meglehetősen átverhető embernek tűnik, vagy csak szimplán hazudik, és nagyon is tisztában van mindennel.

Melyik a jobbik változat?

További részletek a csütörtökön megjelenő Magyar Narancsban!

szerző
narancs.hu
publikálva
2016. dec. 08., 11:12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 106
  harcolj
  2016. december 10., szombat 21:41
  Mondjuk azt nem csodálom ha Gyurikáné haragszik, amiért a család esze a keferágásért van oda.
 2. 105
  harcolj
  2016. december 10., szombat 21:37
  Jekyll és Hyde magyar módra , Gyurika Orbánként fekszik és Gyurcsányként kel. Így aztán másra tudja fogni a szellentését.
 3. 104
  szegedi789
  2016. december 10., szombat 21:09
  103
  kádárjános és horgyula elveszett nyája örömforrásra lelt, halleluja elvtársak! így még az öregedés és az impotencia is elviselhetőbb lett tojás papának ...
 4. 103
  rworse
  2016. december 10., szombat 20:54
  102

  Nőietlen, látod tudsz te jópofa is lenni, csak akarni kell.
 5. 102
  Gyurica úr
  2016. december 10., szombat 20:53
  „kényszeres gyurcsányozás”
  *
  Kényszerességről szó nincs. Tőlem a Gyurcsány éppúgy lehetne miniszterelnök, mint ahogyan az Orbán is lehet. Gyurcsány ellen éppúgy nem szavaznék (az orbánokra), mint ahogy az Orbán ellen se szavazok (a gyurcsányokra).
  Nem kényszeres a gyurcsányozásom, mert tudatos örömmel csinálom, mégpedig – s ez a lényeg – nem is akárhol. Hanem ezen a fórumon.
  Az itt vicsorgó nickek mindegyike ellenszenves. Az egyik ezért, a másik azért, többi mindenért. Így aztán jelentősen élvezem, ahogyan rágják a kefét.
  Ez valódi örömforrás.
  Míg a nejem szerint perverzió (mármint bosszantani a másikat, legyen az illető bármennyire kártékony ökör), mire én mindig ezt válaszolom: „miért csak neked legyen kellemes az, ami perverz, miért ne lehetne nekem is valami jó, legalább néha?!”
  És akkor békén hagynak.

  Egyébként a gyurcsányozás csak szekunder örömforrás. Ez a primer mámorbázis: az ember elolvassa az éppen elkészült mondatát, s elbűvölten konstatálja: de kurva jót írtam már megint! Mindegy, hogy másoknak tetszik-e, vagy sem.

  Mindazonáltal szögezzük le: nem én fingottam a tévé nyilvánossága előtt, s ami egyben azt is jelenti, hogy Gyurcsány örömforrása nazálisabb az enyémnél.
  Nem vagyunk egyformák.
  .
 6. 101
  szegedi789
  2016. december 10., szombat 19:35  egyébként ez a kényszeres gyurcsányozásod, miután a nevezett személy nem jól kormányzott,megbukott, a jobboldali média gépezet patás ördögnek állította be, ja és van egy kb. 5%-os mérésű pártja, gyurilla, te jelentős európai gondolkodó, háát nem az éleslátásodat bizonyítja ...
  inkább azt mutatja, gyurica,mire szeretsz vicsorogni ... az pedig nem egyenlő a gondolkodás műveletével ... utolsó vigaszod, hogy az agresszív kispolgárokat tárt karokkal várják ásotthalmon!


 7. 100
  szegedi789
  2016. december 10., szombat 19:25
  jaj, monomániás papi, a régi szép időkben ... amikor a brigádot vezette ... neki a falnak ...
 8. 99
  Gyurica úr
  2016. december 10., szombat 19:19
  Gyurcsányista dilemma lehetne, ha a gyurcsányistáknak volna mivel dilemmázniuk: nevezett Piroska vajon 17. századi francia (virginal rouge laine), vagy 19. századi német (Rotkäppchen) kisleány?

  A lényeg mindenesetre ez: http://www.svenner.de/images/cartoons/rotkaeppchen-und-wolf.jpg
  .
 9. 98
  szegedi789
  2016. december 10., szombat 19:12
  hardcore taki bácsi csak úgy pötyögi ...
 10. 97
  harcolj
  2016. december 10., szombat 19:02
  Csak sajnos a gyufa meggyulladt és legendás sörénye lángra kapott, ezt mutatja be a ember éppen a tojáson. Szerencse a szerencsétlenségben hogy az agya is szikrát kapott, attól ilyen lángész .

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Győri Péter-portré
Közös jelölt Józsefvárosban
Interjúk
Mohácsi János, Robert Menasse, Bartók Imre
Melléklet a Balatonról
Olaszrizling, kisvasút
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs
Légy tudósítónk! Jelentkezés

best of Narancs

Vélemény

még több Vélemény...