Cigányozott egy nagyot – Így reagált a Jobbik alelnöke friss cikkünkre

szerző
narancs.hu
publikálva
2016. dec. 08., 11:12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Toroczkai László nem lát szívesen Ásotthalmon román cigányokat. De sorosozott is egy nagyot a Jobbik alelnöke, miután meglátta cikkünket.

A ma utcára kerülő Magyar Narancs terjedelmes cikket közöl egy neonácikkal barátkozó, újfasiszta, putyinista brit körről, akik Ásotthalomig is eljutottak, és ott megnyerték maguknak Toroczkai Lászlót is. A fura ingatlanprojektről és lovagrendről itt olvashat részleteket.

Toroczkai László

Toroczkai László

Fotó: MTI

 

A Jobbik alelnöke már reagált is minderre a Facebookon: cigányozott és sorosozott egy jó nagyot. „A Soros-kedvenc média össztűz alá vett, amit nagyon nagy megtiszteltetésnek veszek” – írja Toroczkai, de a legjobb rész csak ezután jön: „sajnos az elmúlt 50 év alatt több száz tanya vált üressé, és így megjelentek olyanok is, akiket nem látunk szívesen (nemrégiben számoltam be azokról a razziákról, ahol Romániából érkezett cigány család lakott együtt kecskékkel egy tanyán, borzalmas körülmények között). Örülnék neki, ha ezekbe a tanyákba értékteremtő, tisztességes családok költöznének, elsősorban magyarok, de örömmel látjuk (az egyébként elég gyorsan elmagyarosodó) nyugat-európai valódi menekülteket is, akiket a bevándorlók üldöznek el a saját szülőföldjükről.”

Mai programok
Pont cigányokat nem lát szívesen a Jobbik-alelnök – micsoda véletlen!

Ha érdekli a teljes bejegyzés, itt olvashatja: az egészből az derül ki, hogy Toroczkai László vagy nem tudja, kikkel ül le kvaterkázni, és mihez adja a saját, illetve a Jobbik nevét, ez alapján pedig egy meglehetősen átverhető embernek tűnik, vagy csak szimplán hazudik, és nagyon is tisztában van mindennel.

Melyik a jobbik változat?

További részletek a csütörtökön megjelenő Magyar Narancsban!

szerző
narancs.hu
publikálva
2016. dec. 08., 11:12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 96
  harcolj
  2016. december 10., szombat 18:58
  95 Ja miután kihúzta a kőből a kardot. Vagy a gyufát.
 2. 95
  tiszapolgári
  2016. december 10., szombat 18:50
  A putyinista-trockista-toroczkaista brit lovagok ma megválasztották Gyurica urat Artúr királlyá.
 3. 94
  harcolj
  2016. december 10., szombat 18:34
  92 Na ja azért mégis ez a helyes kifejezés. Néha a legegyszerűbb szavak illusztrálják hűen a valóságot.
 4. 93
  harcolj
  2016. december 10., szombat 18:33
  Azért néha mégis kétségeim vannak, hogy humánus dolog-e hagyni itt Gyurika urat csendesen megőrülni , vagy hívjuk mégis a tűzoltókat, nehogy a tojás felforrjon a kezében? De hallga csak, lehet hogy nem is Gyurika úr ír nekünk, hanem a záptojás, mert mintha annak mégis lenne csekélyke értelem a szemében.
 5. 92
  rworse
  2016. december 10., szombat 18:25
  Gyurica, 91

  Vadbarom.
 6. 91
  Gyurica úr
  2016. december 10., szombat 18:23
  „yoyo-irónia”
  *
  Na, erre mondtam, hogy szimptomatikus. Nick-társa világosan tudatta vele: szó nincs iróniáról, hanem viszont az történt, hogy mütyür lett a bögyörője (vagy a pötyögője, vagy mije, már magam sem emlékszem pontosan), s emiatt vélte a nick kockásnak a téglalapot. Ám ez a tipikus gyurcsányistának még mindig „irónia”. Nem is lesz más. Ezek több mint eszelősek. Yoyónak iróniája van (és nem is csak mütyür, hanem már szinte gigászi gúny!), miközben Orbánt csak a Gyurcsány győzheti le. Lényegileg ugyanaz.
  .
 7. 90
  rworse
  2016. december 10., szombat 18:13
  Gyurica, 89

  Vadbarom.

 8. 89
  Gyurica úr
  2016. december 10., szombat 18:02
  „putyinista-trockista-toroczkaista brit lovagok”
  *
  Artúr király valószínűleg mitológiai személy, de ha mégis létezett, a „Gyalog galopp” akkor sem történelmi film, hanem mese, ergo a lovagok (Sir Bedevere, Sir Lancelot, Sir Bors, Sir Robin és Sir Galahad) nem brit lovagok. Hanem mesehősök. Mint ahogyan János vitéz (alias Kukorica Jancsi) sem magyar huszár.
  Tehát helyesen: Artúr király putyinos lovagjai. A „trockista-toroczkaista” szóösszetétel azért mellőzendő, mert ezt itt ma már leírta valaki, ráadásul jobban, vagyis a dolog pofátlan, hogy ne mondjam, gázszerelői mérvű lopás.

  Tanulság: a szellemtelenül szellemeskedő tökkolompos óhatatlanul válik pythonian mulatságossá (ő persze spontán), s általában inkább előbb, mint utóbb. A hiperaktívan hübriszes tüsténkedőnek érdemes megmaradni vagy a nyilvános szellentésnél (szellemeskedés helyett, és ahogy azt az elődurrantó guru tanítja!), vagy pedig a betűhibák elhivatott kurkászásánál.
  Mindenki tegye azt, amihez ért, ami testhez áll neki!
  Ha nincs kaptafájuk, amelynél megmaradhatnának, szarjanak maguknak egyet! Ha másutt nem sikerül, az ATV stúdiójában.
  .
 9. 88
  rworse
  2016. december 10., szombat 17:49
  Gyurica, 84

  Csakhogy ez nem elütés volt (amit egyébként másnál nagy elánnal kifigurázni igyekszel), hanem félregondolás. Hibás logika mentén igyekeztél szójátszani - mint egyébként mindig, és ennél jóval nagyobb volumenben, amikor a mások szavaival játszol, megmagyarázva, hogy mit akartak írni. De még azt se vagy képes megmagyarázni, hogy te mit akartál írni.
  (Most csak passzióból mutattam rá egy apró példára, hátha egy ilyen semleges apróság mentén elismersz valamennyi hibádat, mondjuk 1:100-as méretarányban, de eddig még ennyi se sikerült, hát hogy lehetnél hajlandó elismerni a yoyo-irónia szintűeket.)
 10. 87
  Cyrano
  2016. december 10., szombat 17:30
  yoyo + tiszapolgári: mindig meghat a türelmetek, ahogy megpróbáljátok elmagyarázni szegény elmeházinak.
  Fölösleges. Vaknak is hiába mondjárok a színeket.

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Győri Péter-portré
Közös jelölt Józsefvárosban
Interjúk
Mohácsi János, Robert Menasse, Bartók Imre
Melléklet a Balatonról
Olaszrizling, kisvasút
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs
Légy tudósítónk! Jelentkezés

best of Narancs

Vélemény

még több Vélemény...