Cigányozott egy nagyot – Így reagált a Jobbik alelnöke friss cikkünkre

szerző
narancs.hu
publikálva
2016. dec. 08., 11:12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Toroczkai László nem lát szívesen Ásotthalmon román cigányokat. De sorosozott is egy nagyot a Jobbik alelnöke, miután meglátta cikkünket.

A ma utcára kerülő Magyar Narancs terjedelmes cikket közöl egy neonácikkal barátkozó, újfasiszta, putyinista brit körről, akik Ásotthalomig is eljutottak, és ott megnyerték maguknak Toroczkai Lászlót is. A fura ingatlanprojektről és lovagrendről itt olvashat részleteket.

Toroczkai László

Toroczkai László

Fotó: MTI

 

A Jobbik alelnöke már reagált is minderre a Facebookon: cigányozott és sorosozott egy jó nagyot. „A Soros-kedvenc média össztűz alá vett, amit nagyon nagy megtiszteltetésnek veszek” – írja Toroczkai, de a legjobb rész csak ezután jön: „sajnos az elmúlt 50 év alatt több száz tanya vált üressé, és így megjelentek olyanok is, akiket nem látunk szívesen (nemrégiben számoltam be azokról a razziákról, ahol Romániából érkezett cigány család lakott együtt kecskékkel egy tanyán, borzalmas körülmények között). Örülnék neki, ha ezekbe a tanyákba értékteremtő, tisztességes családok költöznének, elsősorban magyarok, de örömmel látjuk (az egyébként elég gyorsan elmagyarosodó) nyugat-európai valódi menekülteket is, akiket a bevándorlók üldöznek el a saját szülőföldjükről.”

Mai programok
Pont cigányokat nem lát szívesen a Jobbik-alelnök – micsoda véletlen!

Ha érdekli a teljes bejegyzés, itt olvashatja: az egészből az derül ki, hogy Toroczkai László vagy nem tudja, kikkel ül le kvaterkázni, és mihez adja a saját, illetve a Jobbik nevét, ez alapján pedig egy meglehetősen átverhető embernek tűnik, vagy csak szimplán hazudik, és nagyon is tisztában van mindennel.

Melyik a jobbik változat?

További részletek a csütörtökön megjelenő Magyar Narancsban!

szerző
narancs.hu
publikálva
2016. dec. 08., 11:12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 1
  rworse
  2016. december 08., csütörtök 12:59
  Duplacuki.
 2. 2
  Mike Mahart
  2016. december 08., csütörtök 14:48
  A kedves cikkíró úr gondolom szivesen látna a szomszédjában román putriscigányokat, kecskékkel egyetemben... :-)
 3. 3
  rworse
  2016. december 08., csütörtök 15:34
  Gondolom, a kedves téglalap úr szívesen látna a faluja élén náci polgármestereket, az ilyeneket választó szomszédsággal egyetemben.
 4. 4
  Hóvarjú
  2016. december 08., csütörtök 17:06
  "... de örömmel látjuk (az egyébként elég gyorsan elmagyarosodó) nyugat-európai valódi menekülteket is, akiket a bevándorlók üldöznek el a saját szülőföldjükről.”
  Mármint Magyarországra menekülnek nyugatról, egyenesen Toroczkai hívogató karjai közé, úgy látszik agyára ment az egészséges fejbőr vagy a magozott cseresznye vagy valami ilyesmi. Ilyen egy egészségesen magozott Néppárt. Hárásó!
 5. 5
  yoyo
  2016. december 08., csütörtök 17:25
  A kockával - ha jól sejtem - sajnos nem nagyon fog sikerülni dialógust folytatni.

  Az egyik legbunkóbb panel, közvetlenül a "vannak cigány barátaim, de..." után, hogy "te szeretnél-e a szomszédságodban putris cigányt".

  Ez az álláspont csak annyit képes gondolni, hogy ha van egy társadalmi probléma, az ne legyen.

  Ne legyenek hajléktalanok (azok büdösek nagyon), se testi, se szellemi nyomorékok ne legyenek, mert azok meg undorítóak.

  Az ásotthalmi kukluxklán-vezető "preventív" programot fogalmazott meg: ha ide jönnének a muszlimok, akkor ne tudjanak muszlimkodni.

  A program sajnos nem jelent megoldást arra, hogy mi legyen a putriscigánnyal. Tudom, a fajtád az endlösungra izgul, de hát még ez a daliás Toroczkai se merészkedik odáig, hogy ilyeneket szorgalmazzon.

  Na de akkor mi lesz?
 6. 6
  harkonnen
  2016. december 08., csütörtök 19:19
  téglalap: Szomszédjába? Wtf? Láttad te már az ásotthalmi tanyavilágot?
 7. 7
  rworse
  2016. december 08., csütörtök 21:01
  Nem dógoznak és eeeveszik a munkát!
 8. 8
  tiszapolgári
  2016. december 08., csütörtök 22:12
  Az a baj, hogy amikor a britek megjelennek valahol, akár drukkerek, akár legénybúcsút tartó nyikhajok, akár gyarmatosítók, abból előbb-utóbb bunyó lesz. És ha a menekültek miatt a putyinista britek Magyarországra menekülnek, akkor a miattuk elmenekülő magyarok hova a picsába meneküljenek, mert ha Angliába menekülnek, akkor még több putyinista brit fog Magyarországra menekülni. Perpetuum mobile.
 9. 9
  grrr
  2016. december 09., péntek 07:25
  Nem kell attól aggódni, hogy a derék liberálok szomszédságába putriscigányok kerülnek.
  A derék liberálok a budai lankákon laknak - magyar bálint - a gyereküket budai alapítványi iskolába járatják, - magyar bálint - a cigányok mellett meg lakjanak azok akik nem szavaztak a magyar bálintékra.
 10. 10
  Gyurica úr
  2016. december 09., péntek 09:29
  5-ös hsz.: „A kockával [valójában téglalappal – Gy. úr] – ha jól sejtem – sajnos nem nagyon fog sikerülni dialógust folytatni.”
  *
  Kérdem: miért muszáj „sejteni” azt, ami MÁR (egy, illetve két órája) LÁTHATÓ.
  Sorrendben:
  2-es hsz. (vagyis a „kocka”): „A kedves cikkíró úr gondolom szivesen látna a szomszédjában román putriscigányokat, kecskékkel egyetemben... :-)”
  3-as hsz.: „Gondolom, a kedves téglalap úr szívesen látna a faluja élén náci polgármestereket, az ilyeneket választó szomszédsággal egyetemben.”

  Dialógus. Kell ennél több?! Valódi delikát, Schwecháton inneni (és immár túli, vö. Tramp stb.) nívó.

  Ezért nem szavazunk rájuk. Egyik agresszíven furkó, sutyerák módon drasztikus kondára sem.

  Egyébként a cigánykérdés megoldása nem „dialógus folytatásával fog sikerülni”. Olyannyira, hogy a „dialógussal” nem az a főgond, hogy „nem fog sikerülni”, hanem azért nem fog sikerülni, mert nincs rá szükség. Nem „dialógusra” van szükség. A cigánykérdés megoldásához pénz kell. Rengeteg. A „dialógus” CSAK RONTHAT a helyzeten, amennyiben már nincs olyan „érv”, amely el ne hangzott volna több milliószor.

  Nincs pénz (nemhogy rengeteg, semennyi). Több okból nincs. Nem csak azért nincs (sőt alapvetően nem azért), mert „ezek mind ellopják, stadionokra költik” stb., tudniillik a NINCS gyökerei mélyebbre nyúlnak. Így aztán a TEHETETLEN elmék „dialógust” forszíroznának, részint azokkal a TEHETŐS egzisztenciákkal, akik lopják a lóvét (azt a keveset is, ami még van), részint az idült neonácikkal, míg a tolvaj TEHETŐSEK virulensen cigányoznak; a miskolci faji-pastorale „baloldalon” decensen, kódoltan, a „jobboldalon” pedig gátlás nélkül.

  Mondom, Schwecháton inneni (és túli) nívó.
  Szellemi bélféreg, melyre egyetlen gyógyszer van, legalábbis a magyarországi lakosság „passzív” 60%-a ezt tudja javallni (aktívan), mindkét (dialogizáló vagy nem dialogizáló) oldalnak: http://csubakka.hu/wp-content/uploads/2015/06/aszpirin.jpg
  .

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Győri Péter-portré
Közös jelölt Józsefvárosban
Interjúk
Mohácsi János, Robert Menasse, Bartók Imre
Melléklet a Balatonról
Olaszrizling, kisvasút
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs
Légy tudósítónk! Jelentkezés

best of Narancs

Vélemény

még több Vélemény...