Ma sem telt el úgy nap, hogy Mészáros Lőrinc ne hízott volna még tovább

  • narancs.hu
  • 2017. március 13.

Kis-Magyarország

Az Orbánéknak oly kedves Tokaj környékére tette be lábát a tehetséges gázszerelő!

Bodrogkeresztúri borászérdekeltség került Mészáros Lőrinchez – erről számolt be az Átlátszó már tavaly, amikor a Búzakalász 66-hoz került a Dereszla Bortermelő Kft.

Az oknyomozó portál azt viszont ma írta meg, hogy Mészáros tokaji cégszáma tovább nőtt, ugyanis a felcsúti polgármester megszerezte a Dereszlából korábban kivált céget is. „Visszanézegetve a cégadatokat, az is látszik, hogy az eddig a Dereszlához kötődő másik két borászatban, a Henye és a Tokaj-Major Kft.-kben is a Búzakalász lett a tulajdonos a közelmúltban. A befektetés egyelőre inkább presztízsértékűnek tűnik, az átvett borászcégek ugyanis szerény, pár milliós profittal működtek” – olvasható a portálon. Azaz Mészáros Lőrincnek az Orbán család számára oly kedves tokaji régióban ma már boros cégbirodalma is van.

Mészáros Lőrinc a Parlamentben

Mészáros Lőrinc a Parlamentben

Fotó: MTI

 

Azon persze nem lenne meglepve senki, ha a most már Mészáros Lőrinchez tartozó cégek hamarosan kapnának egy nagyobb beszállítói megrendelést valamelyik állami intézménytől, vagy mondjuk ők gondoskodhatnának a vizes vb fogadásainak boradagjáról. (Ha kíváncsi rá, hogy Mészáros Lőrinc az elmúlt években milyen ágazatokban lett érdekelt üzletileg, olvassa el korábbi cikkünket.)

Figyelmébe ajánljuk