Osztálykirándulásra vitték az iskolásokat a Jobbik polgármesteréhez

  • narancs.hu
  • 2015. június 3.

Kis-Magyarország

Az óvodások után az iskolások jöttek Ózdon, még egy testületi ülést is eljátszottak velük. Janiczak Dávid szerint mindenki jól érezte magát. Egy jobbikos mégis zsidózik az eset után.

Az ózdi iskolások osztálykirándulásáról saját Facebook-oldalán emlékezett meg a polgármester hétfőn. „Délelőtt több iskolából is fogadtam a 7. osztályos diákokat. Egy mini osztálykirándulás keretében jártak a hivatalban” – kezdi a beszámolót Janiczak Dávid. Így folytatja: „Ezután eljátszottunk egy testületi ülést, ahol a határozatképesség megállapítása után a jövőbeni terveikről kérdeztem őket, amikre a szavazókészülékek segítségével válaszoltak. Többen hozzá is szóltak, elmondták, jelenleg hogyan képzelik az általános iskola utáni életet. Felhívtam figyelmüket az ózdi középiskolákra és a városban maradás előnyeire is. Ezután az épület bejárása következett, mindenki megnézte az irodámat is, ahol lefotózkodtak a polgármesteri székben, közös képeket is csináltunk. Jól érezték magukat, sok kérdésre választ kaptak.”

Íme a fotó:

false

 

Forrás: Janiczak Dávid Facebook-oldala

 

Érdekes a fotó alatti egyik komment, amelyben egy magát jobbikosnak mondó, láthatóan a polgármesterrel szimpatizáló férfi eszement zsidózásba kezd:

„Na de mit várunk a liberális férgektől? Az életük része a folyamatos gyűlölködés, uszítás. És ők mondják ezt nekünk Jobbikosoknak?! Nehéz ezt szó nélkül tűrni, amiket művelnek... Már csak az nem látja, hogy mi zajlik Ózdon, aki nem akarja látni, egyértelmű a pozitív fejlődés az elmúlt fél év alatt, persze a liberális mocskok megmagyarázzák, hogy miért is rossz az Ózdi vezetés, miért is rossz Dávid, meg miért is rossz a Jobbik... A sok agymosott 444-en, Zsindexen, Népszabadságon, meg a többi zsidóportálon ülő, tudatlan intelligenciahiányos birka meg mindent benyal, amit ott olvas, hall... Nincs ez jól így”

false

 

Mint az ismert, a múlt héten Ózdon Vona Gábor járt óvodásoknál, és többek közt mesét olvasott fel nekik. Ez ellen több politikai párt is tiltakozott.

Figyelmébe ajánljuk