Soros György nem marad csendben

  • narancs.hu
  • 2017. november 22.

Külpol

Ellenkampányt indít Magyarországon.

Csontos Csaba, a Soros György által alapított Nyílt Társadalom Alapítvány budapesti szóvivője volt a HírTV-ben az Egyenesen című műsor vendége, ahol bejelentette, Soros György nem marad csendben, tájékoztató kampányt indít Magyarországon a kormányzati támadások miatt.

Soros Györgynek elege lett az Orbán-kormány őt lejárató kampányából. Alapítványa hétfőn sajtóközleményben adta ki a kormány nemzeti konzultációs kampányának cáfolatát, majd az RTL Klubnak  a milliárdos videót is küldött, amelyben magyarul reagált a vádakra.

Csontos elmondta, ezek a megszólalások egy folyamat első elemei, amelyben a magyar lakosságot tájékoztatják arról, hogy "mi is az igazság", és mivel foglalkoznak a Soros által finanszírozott szervezetek - írja az Index.

Soros György: Továbbra is meg fogok tenni mindent azért, hogy Magyarországot, a magyar népet támogassam

Az RTL Klubnak interjút adott a mumus. Az RTL Híradó interjút kért Soros Györgytől, a Nyílt Társadalom Alapítványokon keresztül válaszul videóüzenetet kaptak. Miután a napokban pontról pontról cáfolta közleményében a kormány konzultációs lapjának állításait, most úgy gondolta, hogy meg kell szólalnia.

Figyelmébe ajánljuk