7 kérdés – Mikulás

  • G. A.
  • - kg -
  • 2012. december 6.

Kultúra

Méregdrága szán, Hugh Grant hülye slágere és egy váratlan coming out: a hónap dolgozóját kérdeztük hétszer.

1. Kitől kérnél autogramot?

A South Park alkotóitól. Remek srácok, akik végre úgy ábrázoltak engem, ahogy mindig is szerettem volna.

2. Mi a luxuskiadásod?

Minden év decemberében föld körüli utazásra indulok. A szuperszánomra igazából csak ekkor van szükség, úgyhogy bérelhetném is akár, de hát olyan szépen csillog a ház előtt egy-egy korvantunturi reggelen.

3. Harry Potter vagy Háború és béke?


Mindkettő szerzőjének virgács jár azért, mert megfeledkeztek rólam. Rosszul mutattam volna Kutuzov oldalán? Kilógtam volna a Roxfortból? Na ugye.

4. Melyik kitalált figuránál érezted leginkább, hogy mintha rólad mintázták volna?

A Télapónál.

5. Mit tennél, ha nő lehetnél egy napra?

De hisz’ nő vagyok! Tegyünk úgy, mintha meg sem hallottam volna a kérdést.

6. Mit töltöttél le utoljára?

Szeretem az örökzöldeket, ez már csak amolyan munkahelyi ártalom. Mostanában egyébként egy kicsit lassú volt az internet mifelénk, mint kiderült, Rudolf, a rénszarvas munkaidőben torrentezett, de azóta – közös megegyezéssel és kéthavi bérrel – távozott a cégtől. A lényeg, hogy végül csak sikerült megtalálnom a világ legbutább mikulásos trackjét – még jó, hogy egy Hugh Grant-filmben kellett keresni! De Hugh védelmében mondanám el, hogy egyrészt kisfiúként ő is nagyon várta a Mikulást, vagyis engem, másrészt meg az Egy fiúról tűrhető mozi, sokat derültünk rajta a manókkal, és a benne szereplő dalocska sem azért szörnyű, mert ennyire elbaltázták volna, hanem mert egy szörnyű dal kellett a történethez. És a Santa’s Super Sleigh valóban a legszörnyűbb dal rólam és a szánomról.

7. Melyik filmet nézve érezted azt, hogy ez a legjobb dolog a világon?

Statisztáltam az eredeti Star Warsban – kellett a pénz, mit mondhatnék. Azt azért nem árulnám el, birodalmit vagy lázadót játszottam-e, ma már ügyelnem kell a politikai függetlenségemre. De a film örök szép emlék maradt, a mai napig szívesen elgyönyörködöm magamban. És még valami, ami miatt különösen kedves nekem ez a mozi: nemegyszer megtörtént már, hogy összekevertek George Lucasszal!

Figyelmébe ajánljuk