Bognár elnézést kért mindenkitől, aki félreértette "véleménynyilvánítását"

  • narancs.hu
  • 2021. június 13.

Lélek

Azt írja, ő is sokkot kapott.

A tegnap esti botrányos viselkedése után a közmédia szakkommentátora a következő mondatokkal próbált meg bocsánatot kérni és felelősséget vállalni azért, mert a dán-finn meccs alatta pályán összeesett válogatott játékos újraélesztése után az UEFA teszetoszaságáról értekezett élő adásban.

"Számomra is világossá vált, hogy rengeteg ember érzelmi világára bántóan hatott a Dánia-Finnország mérkőzés közbeni véleménnyilvánításom. Miután több forrásból is értesültünk a stúdióban, hogy a dán válogatott Christian Eriksen állapota stabil, szakmai szempontokat kezdtem figyelembe venni, figyelmen kívül hagyva a történtek komoly lélektani hatását. Utóbbi miatt ezúton szeretnék elnézést kérni minden sportrajongótól és mindenki mástól, aki félreértett, és akaratomon kívül megbántottam az érzéseiben. A történtek rám is sokkolóan hatottak, érzelmileg megviseltek, éppen ezért szerettem volna sürgetni, hogy ennek a találkozónak minél előbb vége legyen. Kívánom, hogy soha többé ne kelljen átélnünk ilyen esetet, hogy Christian, akiért egy világ aggódik, mielőbb felgyógyuljon, pályára léphessen, ahogy csapattársaitól is ezt kérte", írta Facebookon Bognár, aki ezek szerint úgy gondolja, azért kell elnézést kérnie, mert a jelen helyzetben túlzottan szakmai szempontú véleményét többen félreértették, és így ez érzelmi világukra bántóan hatott.

Eriksen állapota egyébként stabil, de továbbra is kórházban van. 

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk