Nemrég még A mi kis falunk díszletében fényképezkedett Morvai Krisztina, de ma már elüldözné a sorozatot

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. aug. 27., 12:46
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Pilisszentlélek lakói viszont aláírásgyűjtést indítanak, hogy maradjon az RTL szériája.

A múlt héten mi is beszámoltunk arról, hogy Morvai Krisztina kiakadt az RTL Klub A mi kis falunk című sorozatára, mert szerinte az primitív és zavarja Pilisszentlélek nyugalmát. Pilisszentléleken forgatják ugyanis a sorozatot, és itt vett házat tavaly Morvai is. A sorozat egyik producere szerint viszont a község lakóit egyáltalán nem zavarja a sorozat, Morvai felháborodását pedig nem értik.

Morvai Krisztina üvöltözött és rendőrt hívott A mi kis falunk forgatásán

Nem tetszik neki a sorozat, szerinte az „rendkívül primitív, igénytelen”. A kormánypárti pestisracok.hu-n ment neki az RTL Klub sorozatának, A mi kis falunknak Morvai Krisztina, a Jobbikból kizárt EP-képviselő. Morvai tavaly nyáron vett egy házat Pilisszentléleken, ahol a sorozatot forgatják, és azt állítja, hogy a három éve tartó forgatássorozat korlátozza a mozgásszabadságot és a személyes szabadságot, továbbá az ingatlantulajdonosok tulajdonosi jogait is.

A zoom.hu kiszúrta, hogy Morvai korsóval a kezében, a pult mögött mosolyogva csapol sört Teca kocsmájában azon a képen, ami június végén került fel a Facebookra. Úgy tűnik, ekkor még örömmel fényképezkedett a sorozat díszletében.

A portál újságírói elmentek Pilisszentlélekre is, ahol a helyiek a sorozatra egyáltalán nem panaszkodtak, a Morvai Krisztina házának felújításával járó kellemetlenségre már annál inkább. Pilisszentlélek egyik lakója arról beszélt, hogy aláírásgyűjtésbe kezdenek, hogy a faluban maradjon a sorozat, mert a forgatással mindenki jól jár, az hasznot hoz a településnek.

 

 

 

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. aug. 27., 12:46
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4
  rworse
  2018. augusztus 28., kedd 07:20
  Pasinszki

  Nem a reklámtévé választotta ezt a címet, hanem a Menzel-film kapcsán a "csehszlovákok" létrehoztak egy sorozatformátumot, amit többek között az RTL is licenszel. Tehát törvényszerű a cím, merthogy ez a sorozat Menzel-filmjének a formátuma, utódja. Persze így is szomorú a dolog, manapság mindenből sorozatot csinálnak.
 2. 3
  Pasinszki
  2018. augusztus 27., hétfő 23:09
  "Az én kis falum" Jirzsi Menzel film. Iszonytos pofátlanság kell, hogy egy reklámtévé bármiféle műsorához is erre hajazó címet válasszon.
 3. 2
  rworse
  2018. augusztus 27., hétfő 22:06
  Ez lehet a baj, hogy nem hívták meg mindennap sörözni.
 4. 1
  tiszapolgári
  2018. augusztus 27., hétfő 21:32
  Korsaját míg telemerítette, kamerába nézett, aztán ment sietve.

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Honvédkórház – 2018
Emberi alatti állapotok
Devizahitelesek
Válság után, válság előtt
Interjúk
Zsiday Viktor, Bárdos Deák Ági
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

Kultúra

még több Kultúra...

Narancs

Vélemény

még több Vélemény...