Reggel még ezzel volt tele minden, de Hajós András nem is pacsizott le a Tv2-vel

  • narancs.hu
  • 2017. augusztus 21.

Lokál

Egyelőre.

A Bors őrmester számolt be arról, hogy alkut kötött Hajós András a Tv2-vel: a Dalfutárért cserébe lesz a Sztárban sztár zsűritagja. A lap szerint a megegyezést „hosszú tárgyalássorozat” előzte meg. „Hajós többször is hangsúlyozta, hogy nem tartozik a csatornához, és szeretne elhatárolódni a politika által befolyásolt tartalmaktól. Ez nyilvánvalóan nem tetszett a kereskedelmi tévé vezetésének, szakmai berkekben egy garast sem adott volna senki azért, hogy Hajós idén ősszel megint nekifuthat az általa kitalált, de a Tv2 által birtokolt műsornak” – jelentette Bors őrmester az ő informátorára hivatkozva, de úgy tűnik, hogy a legilletékesebbet, Hajós Andrást képtelenek voltak megkérdezni.

Ezért Hajós Facebook-oldalán volt kénytelen cáfolni a lap értesülését.

„A Dalfutár nem folytatódik a Tv2-n. Nem tudom, honnan veszi a Bors az értesüléseit, mert engem senki nem kérdezett. De mit is butáskodom itt, hiszen az én életemről van szó, minek is kérdeznének pont engem a képzett újságírók?! 
Nincs alku a Tv2-vel, legalábbis nem a Dalfutárról. Ez a műsorom nem folytatódik (még/ott), mert ott nem akarom, amúgy részükről sem volt érdeklődés.
Van szó arról, hogy a Sztárban sztár zsűripultjába újra beüljek, de ez nem a Dalfutáron múlik.
A Tv2 csoport vezetése teljes joggal meg van rám sértődve, mert negatívan nyilatkoztam egyik műsorukról. Én pedig ezalatt teljes joggal félek attól, hogy a Tv2 jelenlegi imidzse politikai bélyeget süt rám. 
Ezt a két bizalmatlan álláspontot kell feloldani ahhoz, hogy megállapodás szülessen. 
Szívesen dolgoznék abban a műsorban, melynek kimagasló sikeréhez – véka alá nem rejtett kritikáimmal együtt – magam is hozzájárultam az elmúlt években” – írja Hajós, akivel májusban készítettünk interjút egyebek mellett a Tv2-vel kapcsolatos viszonyáról.

 

Figyelmébe ajánljuk