Tartsa meg magának!

  • 1998. október 29.

Lokál

MaNcs, X. évf. 44. szám, 1998. október 29.

MaNcs, X. évf. 44. szám, 1998. október 29.

Kedves Olvasóink!

"Szeretném megrendelni a lapot édesanyámnak. Nagyon szurkolunk nektek."

"A csekket a Mafilmbe kérem, mert mostanában éjjel-nappal ott vagyok... és remélem, túlélitek..."

"Oszt nem jól megszűnni!"

"Öt példányt kérek, ha ez segít. Kitartás és sok sikert!"

"Ha nagy a gond (nyomdaszámla, cigaretta stb.), néhány tízezret még tudok kölcsönadni."

Ezt írták önök közül néhányan, akik már visszaküldték a megrendelőlapot.

És mit írtunk mi?

Lapunk negyedik száma készül azóta, hogy a Postabank megszüntette a MaNcs finanszírozását. És a második MaNcs. Kicsi, ronda, de a miénk (meg az önöké), és tudja azt, amit a MaNcs tudott. És nőni fog, ha rajtunk múlik. Ezen dolgozunk. Hátha egyszer, csak egyszer az életben megtörténik az, hogy a disznó döfi le a böllért. Vagy legalább sikerül kereket oldania.

Múlt számunkban azt ígértük, hogy a MaNcs gondoskodik a MaNcs előfizetőiről. Ennek ellenére az első MaNcsot nem sikerült minden MaNcs-előfizetőnek átnyújtani. Tőlük türelmet kérünk. Munkatársaink nagy erőkkel dolgoznak a probléma megoldásán. A következő MaNcsot még több MaNcs-előfizető kapja majd meg. Azokat a vidéki MaNcs-előfizetőket viszont, akik annak idején postán fizették elő a lapot, arra kérjük, hogy haladéktalanul, viszont munkaidőben telefonáljanak szerkesztőségünkbe (266-9724), és mondják be címüket és jókívánságaikat, netán faxolják el őket (267-4176).

Ami pedig a MaNcs-előfizetésre jelentkező széles dolgozó tömegeket illeti, nekik már a héten elkezdjük küldeni a befizetési csekket. Ezután a befizetést igazoló szelvényt november 15-ig kell visszaküldeni megváltozott postacímünkre (1399 Budapest, Pf. 701/415), és aki ezt megteszi, december elsejétől kapni fogja a MaNcsot. Hogy meddig, arra még a legöregebb Mózes-hitű sem tudja a választ. Addig, amíg bírjuk nyomdaszámlával meg szusszal, biztosan. Ezért szól a szerződés, amit az új előfizetők a MaNccsal kötnek mintegy, meghatározatlan időre. Nem árulunk zsákbamacskát. A MaNcsot csak nagyszámú előfizető és vásárló együttes akarata tarthatja életben. Ezért keresse ön is a veszélyt: fizessen elő a MaNcsra! Ne hagyja, hogy saját MaNcsát kicsavarják a kezéből! Már csak 4486 új előfizetőre van szükségünk ahhoz, hogy lapunk vagy fél évig gond nélkül megjelenhessen.

Tegye emlékezetessé a halottak napját! Segítsen egy feltámadónak! Keressen előfizetőt a MaNcsnak! És fizessen elő ön is, ha eddig még nem tette meg! Tartsa meg magának a MaNcsot!

A szerk.

megrendelőlap

Megrendelem meghatározatlan időre, de legfeljebb 1 évre 5000 Ft-ért a MaNcs-ot.

Név:........................................................................................

Cím:.......................................................................................

...............................................................................................

Irányítószám:........................

Szül. dátum:........................... Tel.:.......................................

A megrendelőt kérjük az alábbi címre vagy faxra küldeni: 1399 Bp., Pf. 701/415, fax: 267-4176

Figyelmébe ajánljuk