A nap képei a nagyvilágból

Mikulás a cápák között, Putyin Japánban, kitoloncolt migránsok Afganisztánban, romok Aleppóban, egy élő és egy halott Castro.

szerző
narancs.hu
publikálva
2016. dec. 15., 19:22
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Abe Sindzo japán kormányfő (b) és Vlagyimir Putyin orosz elnök kezet fog a delegációk tagjaival Putyin fogadásán a Jamagucsi prefektúrabeli Nagatóban, 2016. december 15-én. Az orosz államfő kétnapos látogatást tesz a szigetországban.

false

 

Fotó: MTI/EPA

Németországból kitoloncolt afgán migránsok hagyják el a Kabuli Nemzetközi Repülőteret 2016. december 15-én, a háttérben Asraf Gáni afgán elnök portréja. Az előző napon a német hatóságok megkezdték a menekültstátuszban nem részesített afgán állampolgárok csoportos kitoloncolását, elsőként Frankfurtból indult egy különjárat mintegy 50 afgánnal a fedélzetén Kabulba.

false

 

Fotó: MTI/AP

Mikulásnak öltözött búvár a melbourne-i Sea Life Akváriumban, 2016. december 15-én.

false

 

Fotó: MTI/EPA

Raúl Castro kubai elnök beszédet mond a bolivári szövetség megalapításának 12. évfordulója alkalmából tartott találkozón Havannában, 2016. december 14-én, a háttérben Hugo Chávez egykori venezuelai elnök (b) és Fidel Castro néhai kubai elnök arcképe látható.

false

 

Fotó: MTI/EPA

A szíriai Aleppó keleti városrészének lakói az utcán a rommá lőtt negyedben, 2016. december 14-én. Egy hivatalos szíriai katonai forrás szerint december 15-én megkezdődtek az előkészületek a kelet-aleppói ellenzéki fegyveresek kimenekítésére az ostrom alatt álló városból.

false

 

Fotó: MTI/EPA

szerző
narancs.hu
publikálva
2016. dec. 15., 19:22
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:

Kommentek

Rendezés:

Komment írásához vagy regisztrálj