Narancsblog

„Ez az ifjabb Lomnici nevű senkiházi” – A megbántott Schiffer Andrásból kitört a dúvad

szerző
narancsblog
publikálva
2017. jan. 06., 10:51
kommentek
11
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Újabb szánalmas politikai kocsmabunyó: ütésváltás őfelsége tányérnyalói és ellenzéke között.

Címszereplőnk, „ez az ifjabb Lomnici nevű senkiházi” bemegy a „fideszszolgálati” tévébe, s azt találja mondani, hogy az LMP „feltehetően komoly Soros pénzekben részesülő” párt. Hah! A történet eddig szokványos, kiszámítható és csak nagyon mérsékelten vicces, mondjuk annyiban, amennyire nevezett alapjáraton is nevetséges figura. De hát őneki szegénynek (feltehetően az övéi előtt is ismeretes kihívásai miatt) csak a CÖF-nél jutott pozíció, ami valamivel a Puskás akadémiai szertárosság alatt van, ott pedig az járja, hogyha azt mondják neki, hogy „csibész, fogd meg!”, akkor sorosoznia kell. Látta, hogy csúnya bácsi, hát sorosozott, ahogy megtanulta. Mi ebben az érdekes?

Hát, csak az, ahogy az LMP reagált. Mert nem legyintett, hogy „bolond lyukból bolond szél fú”, vagy hogy „az ilyen lövedékek elszállnak a talpunk alatt”, hanem egyből a te kurva anyádat: de a komplett jelenlegi és múltbéli és majdani párvezetéstől, vagy szebben mondva, az egész ökoszisztémától.

Először Sallai Róbert Benedek, a fenntartható fejlődés legfőbb őrének fordult ki a gálája a Facebookon. „Van ez az édesapja nevével visszaélő, azzal jól boldoguló, fájdalmasan középszerű ifj. Lomnici, a CÖF komisszárja (…) Aljas kis tetű karaktergyilkosságaikat megszoktuk (…) Keresse már Orbán Viktoron meg a bandáján a Soros-pénzeket (ott tőlünk ellentétben van mit), és szakadjon le a demagóg hülyeségeiről!” A szarkeverőt éppenséggel kifelejtette, de ezt írjuk felindultsága számlájára.

Ahogy emelkedett a hangulat, Schiffer András örökös tag egy szolidabb komcsizásba csomagolt senkiházizással tromfolt Sallaira. „Ez az ifjabb Lomnici nevű senkiházi a fideszszolgálati csatornán feltehetően komoly Soros-pénzekben részesülő LMP-ről delirál. Jó. Akkor rögzítsük, hogy a CÖF mindkét vezetője MSZMP-tag volt. Nem feltehetően, hanem igazából.”

Ide tényleg már csak egy finom nő hiányzott, szerencsére nem sokáig. Mert Szél Bernadett is odatette magát rendesen: „majd akkor szóljanak be nekünk ezek az elvetemültek, ha (sok egyéb mellett) kijöttek Putyin minden testrészéből.”

Ah, már szinte elkezdtük várni erre a CÖF fentebb stíljükről ismert nagyvadainak, fene tudja, Bayernek vagy Széles Gábornak, esetleg szegény jó Bencsik Andrásnak a dörgedelmeit, de az atv.hu cikke szerint csak egy közleményecskére futotta – nagyon maguk alatt lehetnek, a régi szép időkben már rég kiszállt volna a békemenet. A közleményükben persze olyanokat írnak, hogy Szél Bernadett egy asszonyság lenne, a párt meg a Hupikék törpikék – hol van már a lázas ifjúság? Öregszenek, melegszenek a CÖF régi sólymai, így múlik el a világ dicsősége, már az LMP is lemossa őket, ha egy jó kis faluvégi sorosozásra, komcsizásra kell kiállni.

szerző
narancsblog
publikálva
2017. jan. 06., 10:51
kommentek
11
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 11 Valakicske
  Valakicske
  2017. január 07., szombat 11:51
  Érthetetlen, miért ilyen kényesek Schifferkéék MÁS szervilizmusára ....
 2. 10
  Earl Corwin
  2017. január 06., péntek 17:31
  Nem értem, hogy lehet valakikből kiölni az önkontroltl olyan szinten, hogy állampárti civilszervezet legyen? Szóval ez az agyrém netovábbja ebben a visszakommunistálódó országban, ahol Kádárt Orbánnak hívják.
 3. 9 Kovacs
  Kovacs
  2017. január 06., péntek 17:08
  Igen, csak a második marhaságot, ami még az elsőnél is rosszabb. Hagyományból.
 4. 8 sálinger
  sálinger
  2017. január 06., péntek 16:36
  Persze. De ezért nem kell az első marhaságot leírni, ami az eszünkbe jut.

 5. 7 Kovacs
  Kovacs
  2017. január 06., péntek 15:30
  Ide vezet a politikai korrektség felszámolása. A magyar politikusok nagyon jó tanulók. A népük is. Bárcsak ilyeneket kértek volna számon a Pisa-teszteken. Megnyertük volna. Mert a magyar nyelv eleve nem ismer határokat: „majd akkor szóljanak be nekünk ezek az elvetemültek, ha (sok egyéb mellett) kijöttek Putyin minden testrészéből.” Szép. Kilátások.
 6. 6 tiszapolgári
  tiszapolgári
  2017. január 06., péntek 15:18
  Hányszor, de hányszor megtörtént velünk, kommentelőkkel, hogy túlreagáltunk egy-egy hozzászólást, megjegyzést, olyanokat is, amikkel direkt minket akartak provokálni, de olyanokat is, amiket nem is nekünk címeztek. Cicaharc, kocsmabunyó? Távolról, kívülről nézve nyilván az, de amikor érintett vagyok, iszonyú nehéz higgadtnak maradni, és úgy válaszolni, hogy amiatt később se kelljen pironkodnom.
  Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az vesse az első követ Schifferékre, aki mindig képes lenne okosan és higgadtan válaszolni egy faszkalap CÖF-ös provokációjára.
 7. 5 yoyo
  yoyo
  2017. január 06., péntek 13:31
  KassaiSonka, így vagyok összerakva. Az ilyeneket nem tudom érteni.
 8. 4 KassaiSonka
  KassaiSonka
  2017. január 06., péntek 12:52
  Ne idegesíts már. Mit nem értesz, az isten szerelmére?

 9. 3
  Kenyszer Bagoly
  2017. január 06., péntek 12:49
  Pedig közeltörténelmi tapasztalataink szerint, jó lenne békülniük, hisz egy szekeret tólnak, melyen Kávé ül a bakon.
 10. 2 rworse
  rworse
  2017. január 06., péntek 12:22
  Aktuálisan megint a CÖF-bohócot látni óriásplakátokon (vajon milyen pénzből, hehe), most éppen (megint) Vona és Gyurcsány összeboronálásával elfoglalva, migráncsuszítástematikailag.

Komment írásához vagy regisztrálj