Kövér László felüti a fejét a Pasa Parkban: Rogánné Cecilia sem tesz többé felelőtlen kijelentéseket

  • narancsblog
  • 2016. július 1.

Narancsblog

Úgy látszik, a propagandaminiszter hazavitte a melót.

Noha a valóságshow-knak, tehetségkutatóknak köszönhetően megszámlálhatatlan honfitársunk bizonyította, hogy bármire képes azért, hogy celebbé váljon. Ám olyan kitartó erőlködést, amilyet Rogán Cecília vívott immár hosszú évek óta e státus elnyeréséért, csak ritkán látni. Ráadásul, míg a tévéhülyék felbukkannak, majd negyed óra hírnév után elsüllyednek, Rogánné szinte állandósult. Persze ő nem a képernyőn keresztül próbált bulvárhőssé válni, hanem elsősorban úgy, hogy ún. celebekkel barátkozott, fényképezkedett, hátha ettől ő is…

Mentségére legyen mondva, ő koránt sincs olyan könnyű helyzetben, mint híres-neves barátai, barátnői, akik a józan ítélőképesség hiányában bármit megtehetnek - gondoljunk csak Hajdú Péterre vagy Vajna Tímeára -, hiszen ő a férje révén mégis csak elsősorban a kormánypártot képviseli, ebbe pedig ugyebár nem fér bele mindenféle meggondolatlan kijelentés.

Csak a család!

Csak a család!

Fotó: Facebook

És úgy tűnik, most már annyi sem, mint eddig. Rogánné a Borsnak adott interjút, amely azt sejteti, hogy nem lesz több “szexi” fotósorozat, főzőműsorban villogás vagy éppen provokatív megjelenés egy férfiöltözőben, vagyis vége azoknak a bumfordi megnyilvánulásoknak, amelyekkel a maga tehetsége szerint Rogánné azt próbálta jelezni, hogy azért ő elsősorban mégsem “Rogánné”, hanem önálló személyiség.

“Egyáltalán nem érzem, hogy önálló tényezőként kellene engem bárkinek is számon tartania. Továbbra is feleség, anya és dolgozó nő vagyok, ahogyan a legtöbb nőtársam az országban” – mondja mindannyiunk meglepetésére az eddig reflektorfényre ácsingózó politikusfeleség, ami leginkább azt jelzi, hogy immár ő is megtanulta a leckét, amit talán Kövér László fogalmazott meg a legprecízebben: “Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk.”

Figyelmébe ajánljuk