Így futtatták a Csongrád megyei lányokat Szép Sanyikáék Franciaországban

szerző
Fülöp Zsófia
publikálva
2016. dec. 19., 14:12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Több forrásunk úgy tudja, hogy a külföldi terjeszkedés előtt Szeged környékén is szexmunkára fogtak lányokat.

Nyomtatott kiadásunk karácsonyi dupla száma átfogó beszámolót közöl egy szegedi illetőségű prostitúcióhálózat franciaországi tündökléséről és magyarországi bukásáról. Az alábbi részlet rögzíti az alapszituációt, az egyszer hihetetlen, másszor meg nagyon is ismerős fordulatokat tartalmazó cikk pedig az újságárusoknál kapható aktuális Magyar Narancsban olvasható.

Tehát Szép Sanyikáék nagyjából 40 lányt futtattak Franciaország több városában, Bourdeaux-ban, Nizzában és főként Strasbourgban. A lányok jellemzően Szeged környékiek, Csongrád megyeiek. Több, az ügyet ismerő forrásunk úgy mesélte, a lányokkal „szépen bántak”, nem erőszakkal vitték ki őket Franciaországba. Ott aztán utcán és bérelt lakásokban egyaránt dolgoztak, több tízezer eurós hasznot termelve. A pénz nagy részét Kovácsék elvették tőlük és felélték, illetve abból gyarapították itthoni vagyonukat. Többek között ez okozta a vesztüket, a pénzt ugyanis sokszor pénzküldő szolgálatokkal küldték haza, a franciák pedig a Charlie Hebdo szerkesztősége elleni (2015. január) és a tunéziai (2015. június) terrortámadásokat követően a terroristahálózatok feltérképezése érdekében egyre nagyobb figyelemmel követték és ellenőrizték az országon belüli és a nemzetközi pénzmozgásokat. A másik ok, amiért fölfigyeltek rájuk a francia hatóságok, forrásaink szerint az lehetett, hogy kezdett jól menni az üzlet és túlterjeszkedtek a saját területeiken. Ezzel pedig belepiszkáltak más klánok érdekeltségeibe…

A részletek a Magyar Narancs nyomtatott kiadásának most megjelent karácsonyi dupla számában olvashatók. A terjedelmes és fordulatokban gazdag riportban luxusautókról, ékszerekről, éjszakai mulatozásokról és még Kis Grófóról is szó esik.

szerző
Fülöp Zsófia
publikálva
2016. dec. 19., 14:12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Kommentek

Rendezés:

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

A hatalom kegyéből
CBA a Várban
Trump irányváltása
Interjú Charles Gatival
Óriási könyvmelléklet
Nádas Péter, Orhan Pamuk, világirodalmi sikerlista
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

Gasztró

még több gasztró

Kultúra

még több Kultúra...

Narancs

Vélemény

még több Vélemény...