Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators

  • 2015. június 24.

Snoblesse

Slash nem vész el, csak átalakul – most a VOLT-on játszik.
false

Nemrégiben beszélgettünk is vele. Ebből idézünk az újbóli hazai fellépés örömére:

Magyar Narancs: Korábban játszottál már nálunk a Guns N’ Rosesszal, a Slash’s Blues Ball nevű együtteseddel és a Velvet Revolverrel is. Maradt bármilyen emléked ezekről?

Slash: Főleg az volt rám nagy hatással, amikor a Gunsszal jártam nálatok 1992-ben. Vicces egyébként, hogy Duff első felesége magyar! Menő csaj volt, és emiatt a magyar lányokat mindig is nagyon lazának tartottuk. Az első látogatásom itt lényegében nem volt más, mint egy óriási parti, és emiatt mindig szívesen gondolok Magyarországra.

MN: Elég komoly múltad van: ott vannak a Guns N’ Roses, a Snakepit, a Velvet Revolver lemezei, a szólóalbumok. Mennyire nehéz egy ekkora katalógusból összeállítani a koncertműsort?

S: Nem nevezném ezt nehéz melónak. Persze mindennap nézegetem a műsort, és időnként változtatgatok rajta ezt-azt – néha sok mindent, néha csak egy-egy dalt cserélek ki. Előfordul, hogy egy szám nem működött a legutóbbi koncerten, és akkor beválogatok helyette valami mást. Természetesen sok-sok dalom van, de megvannak azok, amiket egész egyszerűen minden este elő kell adnunk – most persze a Guns N’ Roses-számokra gondolok, azokból elég sokat el kell játszanunk.

Figyelmébe ajánljuk