Nem játszhat oltatlansága miatt Novak Djokovic a montreali tenisztornán

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 5.

Sport

Kanada nem tett kivételt, koronavírus elleni oltás híján nem utazhat be az országba a teniszező.

Novak Djokovic oltatlansága miatt nem utazhat be Kanadába, így nem indul a jövő hétfőn rajtoló montreali férfi tenisztornán. A szervezők csütörtökön jelentették be, hogy a korábbi világelső, 21-szeres Grand Slam-tornagyőztes szerb játékos a jelenleg érvényben lévő kanadai szabályozás miatt nem léphet be az országba, mivel nem vette fel a koronavírus elleni vakcinát.

Djokovic hasonló okokból címvédőként nem szerepelhetett az év eleji, ausztrál nyílt teniszbajnokságon, és veszélyben van indulása az augusztus 29-én kezdődő US Openen is.

A montreali szervezők azt is közölték, hogy ott lesz a mezőnyben a wimbledoni döntős ausztrál Nick Kyrgios, míg a korábbi világelső Andy Murray szabadkártyát kapott.

(MTI)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk