Nem vicc: a rendező szerint a vizes-vb ma esti hacacáréja látványosabb lesz, mint egy olimpiai megnyitó

  • narancs.hu
  • 2017. július 14.

Sport

Úristen, mi lesz itt este? Orbán Viktor hasast ugrik a medencébe?

Alig várjuk már az estét, mert hát jön az év, mit év, az évtized leglátványosabb bazári mulatsága, amit az egész világ ország néhány ember biztosan megnéz majd. Hogy a Fuck You-n kívül mi is lesz „minden idők legnagyobb, leglátványosabb rendezvényén”, azt egyelőre elképzelni sem tudjuk, de lehet, Orbán Viktor belovagol egy fehér lovon, vagy Schmitt Pál olimpiai bajnok kardélre hányja a rosszul teljesítő sportolókat.

Ilyen még nem volt. Aha

Ilyen még nem volt. Aha

 

Aki már nagyon izgul, azt szerencsére a Heti Válaszban megjelent interjúban nyugtatja meg Román Sándor koreográfus, a megnyitó „főkoreográfusa, táncművészeti rendezője”, hogy jobb lesz ez, mint egy olimpiai megnyitó. Miután az interjú készítője előre kijelenti, hogy „olimpiai nyitóműsorral vetekedik a megnyitó”, megkérdezi, hogy miért álmodnak ekkorát. „Remélem, annál gazdagabb lesz, mert áthatja majd az a lelkület, amelyet a résztvevők sugároznak. Ilyen léptékű és színvonalú produkció még nem volt Magyarországon” – mondja erre az ExperiDance alapítója, és máris az egész ország szívéről esett le a kő. A britek, meg külön Danny Boyle is igyekezett ugyan 2012-ben, Londonban, de kik ők hozzánk képest!?

Lehet, hogy elefántok is lesznek az úszóvébé megnyitóján, de egyelőre csak a Fuck You! biztos

Valaki elfelejtett szólni Orbánnak, hogy a „vizes-vébé” nem az olimpia, s még csak nem is szülinapi zsúr a Pancho Arénában. A múlt hetünk kétségtelenül az úgymond vizesvébé jegyében telt, s elég vidáman, igaz, minket is kétségkívül lesújtott Emeli Sandé lemondása, ám egyszersmind persze fel is villanyozott, hogy a viszonylagos népszerűségű előadó helyett melyik igazi világsztárt sikerül pár nap alatt leakasztani a minden bizonnyal a teljes további karrierjükért küzdő szervezőknek…

Figyelmébe ajánljuk