Kövér László a Fideszhez hasonló korrupt kormányt kíván a magyaroknak még a következő 28 évre is

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 07., 07:17
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Elég lesz már a jóból.

Ha vasárnap rosszul döntünk, Magyarország feloldódik „a globalista szennyáradatban” – fejtette ki a véghajrában a pestisrácok.hu-nak adott interjújában Kövér László.

A házelnök Kövér azt vizionálta, hogy „egy világhatalmi játszma háborús terepe vagyunk, aminek a lényege, hogy a gigantikusra nőtt tőkekoncentrációk útjából el kell takarítani a nemzetállamokat. Ebben a háborúban az ellenzék soraiban vannak olyan politikai vezetők, akik elárulták a saját népüket, tehát nem a saját választóikat képviselik, hanem azokat, akiktől a zsoldot kapják.”

Kövér szerint a kampány attól olyan mérhetetlenül színvonaltalan, mert nincs benne egyetlen releváns állítás, amivel vitatkozhatnának, de a Fidesz–KDNP-nek ott a programja, amelyet 1998-ban kezdett megvalósítani, s amit 2010 után folytatott, ott van két kormányzati ciklus teljesítménye, páratlan eredménylistája.

Mondjuk választási programja nincs a pártnak vagy pártszövetségnek. Vagy legalábbis nem tudni róla. Persze, a lózungokon túl, miszerint „Nekünk Magyarország az első”, „Folytatjuk” és így tovább.

Kövér az ellenzékről is értekezett. Összevissza beszélt, és a legszebb, amikor a lényegében teljesen eszköztelen ellenzékről azt mondja, őket ismerve elképzelhetőnek tartja, hogy csalással próbálkoznak a választáson. De szerinte 2002 óta a fideszesek is láttak már egyet-mást, és résen lesznek országszerte.

A házelnök szerint akik elhiszik, hogy „a miénk minden idők legkorruptabb kormánya”, azoknak üzeni: „Szavazzanak bátran ránk, hiszen a rendszerváltás utáni időszak legsikeresebb nyolc éve áll mögöttünk, csupa-csupa olyan eredménnyel, amelyekből – valószínűleg – még ők és családjuk is hasznot húzott.”

„Kívánok tehát a következő 28 évben is sok ilyen »korrupt« kormányt, mint a jelenlegi, hogy miközben »mindent ellop«, az ország mégis ilyen ütemben épüljön, és minden családnak több maradjon a pénztárcájában.”

(pestisrácok.hu)

 

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 07., 07:17
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
  1. 1 tiszapolgári
    tiszapolgári
    2018. április 07., szombat 09:13
    Ha vasárnap rosszul döntünk, Magyarország feloldódik a globalista szennyáradatban. Egy rossz helyre húzott X, és jönnek majd a svéd popduó világslágerei mint kampányindulók, az elegáns táskák és a csillogó nyugati autók, a londoni szállodákban töltött vendégéjszakák, a svédországi vadászatok, a svájci iskolák, az ibizai szórakozóhelyek, meg a többi globalista szenny.

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

A közvélemény-kutató a választásokról
Interjú Závecz Tiborral
Riport
Diáktüntetők Orbán ellen
Mit tehet az egyes polgár?
Schein Gábor írása
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

best of Narancs

Vélemény

még több Vélemény...

Szüret

BRFK

„Ugyancsak valótlan az a több internetes portálon megjelentetett közlésben tényként megfogalmazott állítás, amely szerint lövöldözés volt a főváros XVII. kerületében. A valóság ezzel szemben az, hogy egy bűncselekmény helyszínéről menekülő támadók lövéseket adtak le az őket követő gépjármű irányába.” még több Szüret...