Messzire gurult G. Fodor Gábor gyógyszere
Screen_Shot_2018-04-03_at_19.47.09.png

Messzire gurult G. Fodor Gábor gyógyszere

  • narancs.hu
  • 2018. április 3.

Választás 2018

Egyszerre ijesztően őrült és kendőzetlenül őszinte Habony lapjának kisfilmje.

Egészen zavarba ejtő videót posztolt a kampány utolsó hetén a Szlovéniában terjeszkedő Habony Árpád hecclapja, a 888, melynek főszerkesztője a magát „politikai gondolkodónak” tartó G. Fodor Gábor, aki feltehetően mostanában már nem sokat gondolkodik.

A Magasba a zászlókat! Fel, győzelemre! címmel megosztott videón A Gyűrűk Ura harmadik részének csatajelenete látható, ahol a végső csatába induló sereg élén Théoden helyett Orbán Viktor áll, akit olyan „bátor” hadvezérei támogatnak, mint Rogán Antal, Lázár János vagy Gulyás Gergely. Orbán a Fideszből, a Fidelitasból és a 888-ból álló sereg élén áll, amivel a 888 végre beismeri, hogy nem újság, hanem a Fidesz saját kiadványa. Az ellenfél persze nem más, mint az MSZP-ből, LMP-ből, DK-ból és Jobbikból álló „vörös” (sic!) sereg, amely mögött maga Soros György áll. A csata kimenetele nem derül ki a videóból, de Heller Ágnesnek sikerül lenyilaznia pár fideszes „harcost”.

Érdemes elolvasni a videó alatti kommentszekciót is, ahol még a magukat kormánypártinak tartó olvasók is legalább szánalmasnak nevezik az alkotást.

Azt már csak csendben jegyeznénk meg, hogy az eredeti film alcíme: A király visszatér.

 

Figyelmébe ajánljuk