Németh Szilárd beindult: feljelenti a rivális képviselőjelöltet rágalmazásért

  • narancs.hu
  • 2018. március 20.

Választás 2018

Meg a jobbikos Hír Tv-t is.

„Feljelentést teszek, többek közt a jobbikos HÍR TV-vel és az MSZP-s Bangónéval szemben, akik tegnap választási csalással, aláírások meghamisításával, képviselői ajánlásokkal való visszaéléssel rágalmaztak meg a nagy nyilvánosság előtt” – írja Facebook-oldalán Németh Szilárd.

Tette mindezt azután, hogy kiderült: Csepel-Soroksár választókerületében 13 jelölt (és 23 jelölőszervezet!) is több éve halott emberek személyes adatait használta fel „gyűjtött” aláírásként. Ezt kommentálta a 24.hu-nak az MSZP-s induló, Bangóné Borbély Ildikó úgy, hogy „az első betekintés után gyanítjuk, hogy a kamupártokra adott aláírások jelentős részben megegyeznek a fideszes jelölt, Németh Szilárd ajánlási ívein szereplők adataival”. Majd hozzátette: a kamupártok és kamujelöltek indítása csupán a Fidesz érdeke.

Ezt vette Németh Szilárd rágalmazásnak. És mint tudjuk, őt nem olyan fából faragták, hogy ne vágjon vissza kétszer olyan erősen: a bejegyzéséhez egy képet csatolt, amint Bangóné és a jobbikos jelölt, Bereczki Miklós éppen egy kampányesemény közben mosolyogva átölelik egymást. Hozzáfűzve sokat sejtető kérdését: „Vajon miről egyeztetnek?”

Németh Szilárd

Feljelentést teszek, többek közt a Jobbikos HÍR TV-vel és az MSZP-s Bangónéval szemben, akik tegnap választási csalással, aláírások meghamisításával, képviselői ajánlásokkal való visszaéléssel...

Figyelmébe ajánljuk