A Jobbikban már félredugni sem lehet nyugodtan – Szex közben hallgatja le egymást a tagság – Frissítve!

  • narancs.hu
  • 2015. március 13.

Villámnarancs

Nemzeti radikális hardcore pornó. Rendszeresen belenéznek egymás e-mailjeibe, de még szexualizálni sem hagyják egymást a Jobbik debreceni szervezetének egymásra acsarkodó vezetői.

A Jobbik nagyszerű helyi főnöke, Kőszeghy Csanád Ábel önkormányzati képviselő egy bírósági ítélet szerint vidáman olvasgatta a tagság elektronikus levelezését Debrecenben – tudta meg a Népszabadság.

Mindez ugyan kiváltott zúgolódást a kedves tagtársakban, de mégis inkább példamutató magatartásnak tűnt, hiszen ugyancsak jobbikos helyi versenyzők igyekeztek minél jobban visszaélni azzal a többórás felvétellel, mely a párt belső ellenzékéhez tartozó egyik figura kisded félrelépését rögzíti. Természetesen a megszerzett információt a derék tagtársak arra igyekeztek felhasználni, hogy az illetőt valamiféle visszalépésre kényszerítsék. Ha nem lép le önként, az egész város a lihegésétől lesz hangos…

false


Ehhez képest az nyilván már tényleg csak a híres cukisági kampány része, hogy a város egy ugyancsak pártbeli önkormányzati képviselője, Ágoston Tibor ref. presbiter épp holokamuzásért koptatja a vádlottak padját, s a térség jobbikos országgyűlési képviselője pedig pár éve horogkereszt fazonú újévi üdvözletet tolt a Facebookon drága bajtársainak.

Hát így megy a nemzeti élet a cíviseknél.

Frissítés!

Kulcsár Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője az ügyben ezt a közleményt írta:

A Jobbik feljelentést tesz a Népszabadságban megjelent hazugságok miatt

Nem ismeretlenek számunkra azok a rágalmak, amelyek a mai Népszabadságban jelentek meg. Egy korábbi önkormányzati képviselő – aki ellen már több feljelentés is született a közelmúltban – sértettségből vezérelve folyamatosan támadja a Jobbik helyi prominenseit.

Ahogy korábban, úgy ezután sem vagyunk hajlandóak mások magánéletével foglalkozni, így az ominózus hangfelvételt sem szeretnénk kommentálni. Annyi azonban kijelenthető: a debreceni Jobbiknak semmi köze nincs a hangfelvétel készítéséhez, továbbá a felvételen sem hallható debreceni jobbikos. Az pedig, hogy tényként állítják be, hogy politikusaink ezt a felvételt egy tagtársunkkal szembeni zsarolásra használják, büntetőjogi kategóriába sorolandó. A Népszabadság cikkének többi „tényközlése” sem állja meg a helyét, hiszen a bíróság távolról sem azt állapította meg önkormányzati képviselőnkről, amit az újságíró állít.

Ezért a sajtó-helyreigazításon túl feljelentést is teszünk a cikk írójával szemben, és a későbbiekben mindenki ellen jogi lépéseket foganatosítunk, akik tényként állítják be ezeket a légből kapott hazugságokat.

Figyelmébe ajánljuk