Miért pont a vadiúj kikötőknek lenne üzemeltetője a vizes-vb után?

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 04., 08:08
kommentek
1
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Maximum elrohadnak. Na és?

Bár a vizes-vb véget ért, sorra derülnek ki az apró kis disznóságok: nincs üzemeltetője, nem lehet, majd csak jövőre használni, még egy kevés közpénz kell rá és így tovább. Mintha soha véget nem érősre tervezték volna a 2017-es budapesti vizes-világbajnokságot.

A Hír Tv riportjából most épp az derült ki, hogy a sportolókat szállító, a Maharttól félmilliárdért vásárolt hajók vadiúj kikötőinek a verseny ideje alatt sem volt felelőse, nemhogy azt követő üzemeltetőről szó esne bárhol. Az erre kiírt közbeszerzés ugyanis eredménytelenül zárult. Merthogy még a haverok sem tolonganak.

Így hát nem tudni, mi lesz a sorsa a Vigadó térre, a Duna Arénához, valamint a Margit-szigetre telepített kikötőknek. A Hír Tv megkérdezte Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettest, tartanak-e attól, hogy nem találnak üzemeltetőt, és esetleg a jövőben lerohadnak a stégek. Szeneczey egyszerűen közölte, hogy nem tartanak. Méghozzá azért, mert „a józan paraszti ész, mint mindenben, itt is működni fog”. Hát, hacsak az nem...

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 04., 08:08
kommentek
1
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
  1. 1
    sachs
    2017. augusztus 04., péntek 11:04
    FINA Budapest. Ez valami új trágár káromkodás?

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk