Apáti Bence liberális barátait is a Migration Aid tévesztette meg

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 09., 19:25
kommentek
5
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Mire számítsunk ezek után a Balatonnál?

Valószínűleg már nem tud úgy felkelni a nap, hogy ne boruljon ki egy újabb ember azon az egyébként borzasztóan egyszerű dolgon, hogy a Migration Aid nevű szervezet a Balatonnál próbálna néhány oltalom alatt álló menekültnek, vagyis

nem migránsnak és nem illegális bevándorlónak,

hanem olyan embereknek, akik kezében a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal papírja van arról, hogy menekültjogra, befogadotti státuszra vagy oltalmazotti státuszra és egyben szabad mozgásra van joga ebben az országban, egy pár napos nyári üdülést szervezni.

A kormánymédia naponta beléjük száll, miszerint hiába minden tiltakozás, ez az egyébként nyilvánvalóan Tudjukki (css, nehogy kimondd Soros György nevét!) által pénzelt szervezet „migránsüdültetésre” készül, ez is a „Soros-terv” része, legyen az bármi is, és egyébként is vége lesz ettől a világnak. Mindezt egyébként Siewert András, a Migration Aid vezetője a Hír Tv műsorában cáfolta.

Most A Münchausen-szindrómában szenvedő NGO címmel közölt írásával Apáti Bence balettművész, a Kismenők című műsor zsűritagja csatlakozott egészen elképesztő stílusban az acsarkodáshoz, szúrta ki a 24.hu. A veretes írásban kvázi embercsempésznek titulálja a szervezetet, exszóvivőjüket, Zsohár Zsuzsannát pedig hazugnak nevezi és a sárga földig lehordja, majd megjegyzi, hogy „mai napig rengeteg liberális barátom szentül hiszi, hogy nem több millió analfabéta afgán meg iraki tört be, hanem szír értelmiségiek tömege kért alázatosan oltalmat Európától”. Arról sajnos Apáti nem közöl bővebb információt, hogy ő miért hiszi szentül ennek ellenkezőjét, de tuti információi lehetnek, ugyanis közli: „az úgynevezett menekültek 90 százalékának annyiban van köze Szíriához, hogy valószínűleg hallott már Szíriáról”.

Ezek után levonja a konklúziót: van ez a Münchhausen-szindrómában szenvedő NGO, aki azt szeretné, hogy „vidám rőzsedalokkal a lelkünkben lelkendezzünk annak a hírnek, hogy a Balaton partján fognak fesztiváloztatni valakiket”.

Pedig nem is fesztivál lesz, nem is migránsoknak vagy analfabéta afgánoknak, sőt, nem is csak muszlimoknak. És rőzsedalokat sem vár senki. De a Balaton legalább stimmel.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 09., 19:25
kommentek
5
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 5
  rworse
  2017. augusztus 10., csütörtök 15:05
  Apáti Bence balettigazivésznek lassan mondom, hogy ő is megértse:
  e r d ő s p é t e r k u r v a a n y á d
 2. 4
  galambocskám
  2017. augusztus 10., csütörtök 13:33
  A hozzászólásokkal nem kell törődni - kivéve ha azok az enyémek - de az Apáti írása nagyon jó.

  Minden szavával egyetértek.
 3. 3
  Juliusz
  2017. augusztus 10., csütörtök 11:29
  Hoppá, most csak egy gusztustalan hozzászólást látok, pedig itt http://polgarportal.hu/apati-bence-munchausen-szindromaban-szenvedo-ngo/ még mást lattam:
  Dániel Baksa · Studying, Student
  És ettől neked jobb lett most, hogy így fröcsöghettél egy kicsit?
  Zsuzsa Beke
  Kirakták az Operából, most "írással" kompenzál?
  Tamás Schumayer
  Német szilárd elvtár issza a szavaidat. Pozícióra pályázol valamelyik munkanélkülpiacifizetést minisztériumban?
  Tibor Kiss
  Bence, elöszöris az általad "menekült"-nek titulált emberekröl: ök menekültek- pont. Nem gazdasági bevándorlók vagy terroristák - hanem menekültek. És ezt nem én találtam ki - ellentétben a Te fenti fantáziálásoddal - hanem az átvilágításukat végzô magyar hatóságok! Így kaphattak oltalmazotti státuszt a Magyar kormánytól. Legálisan mehetnek bárhová az országban - akár Te vagy én. És ugye furcsának gondolnád ha elkezdenék höböeögni hogy Te - aki nem tiszteled a nagyar hatóságok döntését és a jogszabályok ellen lázítasz - szóval hogy egy ilyen bünözö nem jöhet köZel a balatoni nyaralómhoz. Tiszteld a magyar jogrendet, ha Magyarországon élsz! Azok a menekültek akikröl írsz, tisztelik. Te nem. Te vagy hát az bünözö!
 4. 2
  Juliusz
  2017. augusztus 10., csütörtök 11:26
  Amiért érdemes az Apáti írfására kattintani, az a (jelen percben) négy normális komment alatta.
 5. 1
  Cyrano
  2017. augusztus 10., csütörtök 06:42
  Az egész menekült ellenes hisztéria hányingerkeltő, de hogy most GYEREKEK ellen támadnak, az már mindennek a teteje.
  Tényleg muszáj a hatalomért, a hatalom jóindulatáért bármit megtenni?

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk