CEU-ellenes tüntetést szerveznek a Szabadság téren szombaton kötekedő kopaszok

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. ápr. 18., 20:20
kommentek
12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A főszervező a Ferencváros egyik szurkolói csoportjának tagja.

Ahogy arról a Szabadság téri tüntetés estéjén beszámoltunk, a helyszínen megjelent néhány szélsőjobbos kopasz, akik először az éppen interjút adó Gulyás Mártonba, majd a körülötte állókba kötöttek bele. Néhány percnyi szóváltás után végül rendőrök kísérték el a nagyjából 6-8 főből álló csoportot.

A zsidózó és sorosozó kopaszok később egy ideig követték a tüntetőket, a Nyugati térnél is összeszólalkoztak egy kisebb csoporttal, végül különösebb atrocitás nélkül felszívódtak, azonban a tüntetés másnapján elkezdtek mozgolódni, és megegyeztek, hogy szerveznek szombatra egy CEU-ellenes demonstrációt. Az esemény Facebook-oldalán közölt felhívásukat mintha 888.hu-s bejegyzésekből vágták volna össze: „Elég volt ebből az előre hozott Pride-ból, ebből a liberális Woodstockból! Élhető és békés fővárost akarunk! Nem akarunk sem arab tavaszt itthon, sem a kijevi Majdan térre nincs szüksége kis hazánknak!” A magukat „Magyar hazafiakként” megnevező csoport szerint nem szeretnék, „hogy ezek a ladyboyok, a gender szak két lábon járó bizonyítékai formálják a magyar közéletet és ez az EU-zászlós sereg irányítsa a magyar belpolitikát, pláne nem a 2018-as választásokig”, majd közlik: „Foglaljuk vissza az utcákat, hogy Magyarország és Budapest ismét a magyaroké legyen!”

Az esemény létrehozója a ferencvárosi szurkolói körökben is ismert Poszpischek Tamás, aki a szombati Szabadság téri balhé főkolomposa volt, és ő az, aki a Kettős Mérce által készített rövid videón a jobboldalt szereplő szemüveges kopasz mellett látható.

Kettős Mérce

Parttalan vitába keveredtek néhányan pár ellentüntetővel, akik szerint a CEU-n csak 66 diák tanul, és akik nagyon szerették volna tudni (de a választ azért nem várták meg a kérdésre), hogy „Te mit...”

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. ápr. 18., 20:20
kommentek
12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  tiszapolgári
  2017. április 18., kedd 21:06
  Végre a Fradi-szurkolók is megszólaltak CEU-ügyben, innentől már a dózsások és a lokisták térfelén pattog a labda.
 2. 1
  yoyo
  2017. április 18., kedd 20:52
  végre megszólalt a normalitás.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk