Csicska vagy sem – Vona Gábor ma nagyon meredek dolgot mondott Orbánnak

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. márc. 13., 18:03
kommentek
14
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ez egy zsarolással is felér.

Az most a hír, hogy a Jobbikot lecsicskázta Orbán, de azért időzzünk egy kicsit Vona Gábor mai mondandójánál, amelyben akad újdonság is.

„Miniszterelnök úr, én tisztában vagyok azzal, hogy ön a katonai évei alatt kapcsolatba került a szolgálatokkal. Én azzal is tisztában vagyok, miniszterelnök úr, hogy az ön családjában is volt olyan, aki 1956-ban, a forradalom idején ügynökként dolgozott az ÁVH-nak.”

A Jobbik elnöke tehát azt mondta, hogy Orbán családjából valaki ÁVH-s ügynök volt, és ez eddig – ha jól emlékszünk – nem merült fel sehol.

Nos, ha Vona ezt  bizonyítani is tudja, az elég kellemetlen lesz Orbánnak, az persze más kérdés, hogy Vona revolverezéséről mit gondolunk. Undorító? Vagy csupán annyi történt, hogy Simicska Lajos újra üzent régi barátjának, csak ezúttal Vona Gábor volt a postás?

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. márc. 13., 18:03
kommentek
14
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 14
  haynal
  2017. március 15., szerda 12:00
  A tegnapi kuruc.info szerint Lévai Anikó apja volt ügynök 56-57-ben.
  Mára leszedték.
  Névazonosság?
 2. 13
  Laszlo Varga
  2017. március 15., szerda 08:08
  Nem voltunk személyes ismerősök, így csak egy történetet tudok, amin érdekes elgondolkodni. 1988-ban vagy '89-ben volt egy tüntetés a Batthány örökmécsesnél. Jött egy rendőrautó és elvitték Orbán Viktort. Senki nem értette miért pont őt, mert a mostani állításaival szemben, akkor egy jelentéktelen mellékszereplő volt.
  Aztán nemsokára megérkezett a többi rendőr is, és alaposan megvertek mindenkit. Orbánt egy óra múlva kiengedték, így ő egyetlen pofon nélkül megúszta.
 3. 12
  yoyo
  2017. március 14., kedd 13:11
  cheyenne, 10-es, egyetértek: teljesen más, ha a legkisebb királyfi saját erejéből kezd új életet, elszakadva a zsarnok aputól, mint amikor a kiskondás feleségül veszi a kisgömböcöt, és a dagadék apósa nevére iratja a fél határt.

 4. 11
  Egyvilág
  2017. március 14., kedd 11:41
  A szinvonal...

  Gyertek inkább, itt találtok egy csomó jól összeszedett, pártatlan, elemző írást a politikáról (Az érdekek hatalma, ideológiák, baloldal-jobboldal, demokrácia és diktatúra, politikai konfliktusok, stb...):

  http://egyvilag.hu/temak.shtml#politika1

  (A felső sorokat nézzétek a kép tetején. Az írások doc és pdf formátumban tölthetők le. Ezek egyébként egy nagyobb mű darabjai, mely megpróbálja módszeresen, de azért érthetően elmagyarázni, hogyan működik a világ.)
 5. 10
  Cheyenne
  2017. március 14., kedd 11:08
  Turgenyev van, amikor irányadó, van, amikor nem. Azért a mai fiúk-lányok nem biztos, hogy hitelesen képviselnék a szememben a demokráciát, nyugati értékeket, ha mondjuk Ráchelnek, Tiborcznak, kis Mészáros Lőrinceknek stb. stb. hívnák őket.

  De engem a csicskázás dob fel igazán. Mert hogy Orbánka, aki tényleg Putyin csicskája, csicskátik, ez parafenomenális. Szájer, aki csicskaszakértő Brüsszelben, pedig jó ideje hallgat. Lehet őt nem sérti e az egész. Nosta akkor egy katolikus egyházi csicskalistát össze kéne állítani semjénzsótti nagy örömére.

  Az ősbuzizó jobbikot, amikor csicskázzák, az nem más mint Esterházy megtestesült képmondatrajza: a posztmodern kelgyó enfarkába harap.

  Keresztbe-kasul szopják egymást itt keresztény nemzetes uraimék..
 6. 9
  Világos
  2017. március 14., kedd 11:07
  Ma még ezen vergődni ki volt ügynök? Gyenge politika. Aki volt már rég
  eltüntette a nyomokat.
  A nagyobb problémákról meg halgatnak.
 7. 8
  Cyrano
  2017. március 13., hétfő 22:36
  Tamás Nagy:
  Attól, hogy a szomszédom rablógyilkos, én nem fogok azzá válni.

  Az apák és fiúk dolog mindig is hányingerkeltő volt.
  Mennyiben felel ön az apja tetteiért?
  És a nagykorú gyermekei tetteiért?

  És ha bármi igaz a vádakból, az mennyire viszi előre az országot?

  Ha a milliárdos lenyúlások, a hazaárulással felérő Putyin alkuk nem ártottak Orbánnak, akkor ez a vád nem fog.
 8. 7
  rworse
  2017. március 13., hétfő 22:23
  A rokonozás a Fidesznek és a Jobbiknak is alapfegyvere, ezügyben nem vethetnek egymás szemére semmit. Az érdekes az lenne, ha bizonyosodna, hogy Orbán besúgó volt anno. Az erről szóló infó annakidején a nyílt titok és az ellenőrizetlen pletyka státusza között lavírozott. Kiderülhetne egyszer, hogy igaz-e. Aztán meg a vakkomondorság se kutya.
 9. 6
  Tamás Nagy
  2017. március 13., hétfő 21:53
  Ne finnyáskodjunk már. Vona, ha igaz amit állít, csak a saját fegyverüket fordítja ellenük. Nyilván mindenkinek van annyira élénk fantáziája, hogy el tudja képzelni, hasonló esetben mit művelne a Fidesz bármely ellenzéki politikussal.
 10. 5
  Cyrano
  2017. március 13., hétfő 21:20
  Orbán nem a szívem csücske, de bassza meg, kinek mi a franc köze van ahhoz, hogy egy rokona mit csinált akkor, amikor ő még szerelmetes pillantás sem volt, az anyja szemében?
  Nekem is van jobbikos rokonom (szóba ugyan nem állok véle), de a vérségi kötelék okán majd engem fognak pellengérre állítani?

  Orbán/Vona egykutya. Stílusban is „harcmodorban” is
  .
  Tragikus.

  Az ország belefullad a saját problémáiba és az ország házában ennyi telik a politikusainktól?

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk