Hol élnek ezek? Kövér László már európai diktatúrákról fantáziál

szerző
narancs.hu
publikálva
2016. márc. 05., 00:25
kommentek
3
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A házelnök megint nagyot gurított. Most épp az Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetemen rendezett magyar–bajor fórumon.

A migránsozástól Nándorfehérvár érintésével az „európai lélek” megmentéséig terjedő zavaros beszédről szóló tudósítást itt olvashatják, ha van hozzá türelmük, kitartásuk, netán Kövér-dekóderük, de mi ezt inkább mellőznénk.

false

 

Fotó: fidesz.hu

Csakhogy Kövér azon megjegyzését mégsem hagyjuk figyelmen kívül, amivel a profetikus hangvétel a tetőfokára hágott fel. Mert akkor ilyet bírt szólni: „Európa nem tudja megőrizni a képviseleti demokráciára alapozott politikai stabilitását, ha nem tudja fenntartani az európai középosztályt.” Meglátása szerint – így a tudósítás – „az európai országok erős és független kis egzisztenciák sokasága által alkotott középosztályainak gyengülésével megszűnik a demokratikus politikai stabilitás, és Európa anarchiába vagy diktatúrákba fulladhat”.

Még szerencse, hogy nálunk az erős és független kis egzisztenciák sokasága által alkotott középosztály 2010 óta folyamatosan erősödik. Kövér meg Orbán párhuzamos univerzumában minden bizonnyal.

szerző
narancs.hu
publikálva
2016. márc. 05., 00:25
kommentek
3
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 3 Eeyore2
  Eeyore2
  2016. március 05., szombat 15:59
  Kövér és Orbán, amikor demokráciát dicsér,kleptokráciára gondol. Középosztályuk szpáhik, mamelukok. Se tenger, se hadsereg - a saját országukat gyarmatosítják.
 2. 2
  Isaac Bóhner
  2016. március 05., szombat 10:01
  hijjába nno... már Parkinson spori is megállapította : az egészséges fejlődés BETARTJA a horizontális és vertikális lépcsőzetet!!

  márpedig a "vidéki" származásból MAGASRA kerülni ellentmondó ..tehát KUDARCBA FULLAD !!
 3. 1 Curry
  Curry
  2016. március 05., szombat 05:43
  Ezeknek mar tényleg vége agyilag! Orbán azeri továbbképzésen a gyilkossal, Kövér a nyugatot osztja. Erősen ki kell vonulni15-én!

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt