Ilyen frappánsan még sohasem foglalta össze az Orbán-rendszer lényegét fideszes politikus

szerző
narancs.hu
publikálva
2016. márc. 04., 08:03
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A kormánypárti honlapnak adott interjút Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár. Mintha csak maguk közt lettek volna.

Az természetes, hogy az államtitkár hosszasan ecsetelte azokat a fantasztikus eredményeket, amelyeket pártja és kormánya a családokért, az ifjúságért tett és tesz és tenni fog.

Ha akarják, itt elolvashatják a remekül alákérdezett interjút, minket azonban az államtitkár asszony csupán egyetlen kinyilatkoztatása fogott meg. Az, amikor ilyet szólt: „Családi kapcsolataink átszövik az életünket. Akkor tudjuk az embereket igazán segíteni, ha tekintettel vagyunk ezekre az élethelyzetekre”, majd ezt: „Magyarországon hagyományosan erősek a családi kötelékek, erre az alapvető magyar mentalitásra kell építkezni, ugyanakkor van még hova fejlődni.” Ilyen szépen senki nem becézte a nepotizmust, így még Móricz sem bírta leírni az urambátyámvilágot.

false

 

Fotó: MTI

Kár, hogy Novák Katalin nem ment bele például az öröklődésbe, s azt már nem részletezte, hogy pontosan kiknek az élethelyzetére gondol, illetve, hogy hova lehet innen még fejlődni. Nehogy már nekünk kelljen megmondani!

szerző
narancs.hu
publikálva
2016. márc. 04., 08:03
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Cimkék:
Novák Katalin
Emmi
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  2016. március 05., szombat 21:18
  Ezek (a fideszesek) bűnözők. Így egyetlen egy számukra releváns, illő helyénvaló megszólalásuk lenne: amikor a bíróság előtt védekeznek.
  Remélhetőleg egyszer sor kerül arra is.
 2. 1 Cyrano
  Cyrano
  2016. március 04., péntek 09:13
  Rosszak vagytok Narancsosok. Mindig hátsó szándékot láttok, miközben Rasi hercegnő születendő gyereke még egy talpalatnyi földet sem kapott, hogy azon kezdjen saját lábra állni. XD

  Megőrülök a politikusok bugyuta fogalmazásától.
  A családi kapcsolat nem élethelyzet.
  A családi kapcsolatokon való segítést beírta a fidesz a tákolmányába, ahol leszögezte: a jövedelemmel nem rendelkező szülőről gondoskodni a gyerek kötelessége. És mivel a nyugdíjjárulékból adó lett, az nem jár, hanem adható. És ha stadionra jobban kell, akkor tartson el a gyereked, közmunkából a saját gyerekei eltartása mellett.

  De rühellem, ha ezek a család szentségéről (vagy bármiről) beszélnek.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt