Juhász Péter a legérzékenyebb pontján támadja Orbán Viktort

szerző
narancs.hu
publikálva
2016. márc. 07., 14:03
kommentek
4
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

„Vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményeztem Orbánnal szemben” – állítja közösségi oldalán Juhász Péter, aki Lévai Anikó vagyonosodása ügyében is szeretne tisztán látni.

Az Együtt alelnöke, Juhász Péter Facebook-oldalán tette közé legújabb politikai akcióját. A fáradhatatlan politikus ezúttal a miniszterelnök pénztárcájába nyerne betekintést, mert olyan sajtóinformációk jutottak el hozzá, hogy Orbánnak többje van, mint amennyit rendszeresen bevall. „Sajtóhírek alapján ugyanis joggal feltételezhető, hogy sokkal, de sokkal nagyobb a vagyona, mint amit bevall.” Ám a tisztánlátás érdekében a miniszterelnök házastársának pénzügyeit is szívesen áttekintené: „Ahhoz, hogy ez kiderüljön, vagyonnyilatkozati eljárás keretén belül meg kell ismernünk Lévai Anikó vagyonát is.”

A nekirugaszkodás egyfelől nemes és pártolandó, másfelől mérsékelt eredményekkel kecsegtet. Az évek alatt felgyűlt szkepszis azt mondatja az emberrel, hogy aligha ebbe fog belebukni Orbán Viktor – még akkor sem, ha megvalósulna egy ilyen vizsgálat.

Ugyanakkor a tisztánlátás elemi szükséglete mindazoknak, akik a munkájukkal tartják fenn a magyar államrendszert. S minden gesztus, ami az adott esetben átláthatatlan viszonyok tisztását célozza, nos, minimum helyénvaló. S persze ne feledkezzünk meg az esőcseppek kőharapó erejéről sem.

szerző
narancs.hu
publikálva
2016. márc. 07., 14:03
kommentek
4
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4
  Curry
  2016. március 07., hétfő 17:59
  Al Caponet is adoellenor buktatta le, ugyhogy bizhatunk. Aztan meg Svajc, Azerbajdzsan es a stromanok. Ha lenne egy jo, hozzaert csapat ugyved, ki is lehtne mindent deriteni. Ferenczi Krisztina konyveibol el is lehetne indulni.
 2. 3
  Cyrano
  2016. március 07., hétfő 16:01
  HapályMiksa: és a konyhapénzből összesprórolva.
  Amikor Gyurcsány - évekkel ezelőtt - azt mondta Orbán vagyona 500 milliárd felett van - a mindenkit feljelentgetők nagy kussban maradtak.
  Majd megint lesz "nem közgyűlés" és mehetünk pomezli cukrot nyalni.
  Itt soha, semmi sem fog kiderülni, amíg nem buknak meg. Akkor viszont dőlni fog minden.
 3. 2
  orbus
  2016. március 07., hétfő 14:57
  "Az évek alatt felgyűlt szkepszis azt mondatja az emberrel, hogy aligha ebbe fog belebukni Orbán Viktor - még akkor sem, ha megvalósulna egy ilyen vizsgálat."

  Remek. És ezt nevezik Magyarországon ellenzéki sajtónak.
 4. 1
  HalápyMiksa
  2016. március 07., hétfő 14:54
  Ugyan már, hát ez mind a szakácskönyv eladásokból van.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk