Kedves romániai magyar állampolgárok, drága véreink, szevasztok, itt kerítés épül!

  • narancs.hu
  • 2016. szeptember 12.

Villámnarancs

„A kerítéselemek már a térségben vannak” – Bakondi Gy.

Bakondi György beköltözhetne a Magyar Televízió épületébe, hiszen gyakrabban bukkan fel, mint a meteorológus, ráadásul mindig ugyanazt fújja, így a migránsok meg úgy… Tegnap például ezt mondta: „A magyar és a szerb határt is intenzíven őrzi a román rendőrség, határőrség, csendőrség, mindazonáltal továbbra is egy új migrációs – akár Szerbiából vagy Bulgáriából Románia felé irányuló – vonal kialakulásának megakadályozására kell törekedni.”

Nos, ha jól vesszük ki szavaiból, akkor szerinte most a szerb–román, illetve a bolgár–román határon gyűlnek a migránsok, ami normális esetben a szerb, román, bolgár határvédelemre tartozik. Bakondi szerint azonban egyáltalán nem ez az ábra, mint mondja: „az új útvonalak további erőfeszítéseket igényelnének a magyar határrendészettől, hogy a magyar–román határon is biztosítsák a magyar–szerb szakaszon elért biztonságot.”

Vagyis: itt az idő, hogy felhúzzunk végre egy szépséges kerítést a román–magyar határra is.

„Az ehhez kapcsolódó összes mérnöki munkát már elvégezték, a tereprendezés megtörtént, a kerítéselemek már a térségben vannak, a Magyar Honvédségnek pedig már komoly tapasztalata van kerítésépítésében” – mondja Bakondi, de mi már előre sajnáljuk.

Mert mi lesz akkor, ha a legújabb „migrációs vonal kialakulása” a levegőből várható? Ha pl.

Soros György ajándék repülőiről fogják ledobálni ejtőernyővel a migránsokat?

Bekeríti a magyar légteret is? Miért ne? Abban biztosak lehetünk, ha Bakondi legközelebb ezt mondaná a tévében, a riporter akkor sem kérdezne tőle semmi, csak bólogatna rendületlenül.

Figyelmébe ajánljuk