Lesifotó Hoppálról – Habony Árpád lehetett a Blikk paparazzója?

  • narancs.hu
  • 2015. július 22.

Villámnarancs

Felejtse el a rolexes Lázárt, az ültetvényes L. Simont, a medencés Szijjártót, felejtse el Rogán Vuittont. Itt az új trend!

„A kibírhatatlan hőségben lekerült a parlamentben megszokott öltöny, nyakkendő, de még az ing is Hoppál Péterről” – írja a Blikk, sőt lesifotót is közölnek a egykori Fidesz-szóvivő, jelenlegi kultúráért felelős államtitkárról, akinek már tényleg csak a tollaslabda ütő hiányzik a kezéből. Noha kétségtelenül szimpatikus a Hoppál-féle az egyszerűség, és azt is biztosra vesszük, hogy az egykori énektanár nem Lázárral járogat óraboltokba, és nem is Rogánnéval csapatja a Balatonon, a  tóparti jelenés jócskán egybecseng a pár hónapja feldobott, ám mostanában jegelt kormányzati kommunikációs varázsszó, a kisember képével, s amelyhez mintául minden bizonnyal ez a felvétel szolgált.

false

 

Már tényleg csak az a kérdés, hogy a gumimatracos Hoppál valóságos-e, vagyis önmagától ment-e ebben a szerelésben a nép közé, vagy mondták neki? Szívünk azt súgja, igen, ő valóban ennyire kisember, és ha meleg van, akkor lemegy a strandra, és nem épített magának úszómedencét. Csakhogy a kultúráért felelős államtitkár eddigi munkásságát figyelemmel kísérve még egyetlen önálló gondolatra vagy tettre nem bukkantunk, így bármi elképzelhető. Még az is, hogy a Blikkel amúgy is jó kapcsolatot ápoló Habony Árpád készítette a lesifotót. A hitelesség kedvéért valami nagyon olcsó mobiltelefonnal.

Figyelmébe ajánljuk