Melyik a rosszabb Rogán? Amelyik hazudik? Vagy az, amelyik még arra sem képes?

  • narancs.hu
  • 2016. november 10.

Villámnarancs

Helikopter Antal újabb kalandjai.

Nagyon ment tegnap a propagandaminiszter az ATV-ben – az Egyenes beszéd című műsorban. Rogán ugyanis folyamatosan mellébeszélt a letelepedésikötvény-bizniszről, olyanokat szólt például, hogy „a letelepedésikötvény-programban részt vevő külföldiek csak tartózkodási engedélyt kapnak”; vagy hogy „itt lakást kell valamilyen formában vásárolniuk, állandó lakcímet kell létesíteniük, biztosítást kell fizetniük, bankszámlát kell nyitniuk. Egy csomó költségük van, amely

a magyar emberek munkahelyeihez

járul hozzá”.

Rogán Antal

A nyilatkozat ellentmondásaira a Magyar Nemzet hívta fel a figyelmet, kértek is egy interjút tőle, mégis hogyan képzeli ezt?

Rogánék válasz helyett

ezt küldték a szerkesztőségbe: „Mint az köztudomású, a Magyar Nemzet tulajdonosának Magyarország miniszterelnökéről mondott obszcén szavai miatt a magyar kormány tagjai nem adnak interjút a Magyar Nemzetnek, és nem vállalnak szereplést a Hír Tv műsoraiban.”

Úgy tűnik, Rogán ennyivel elintézettnek tekinti a dolgot, de azért hadd emlékeztessük arra, hogy hogyan hazudta le az első helikopteres megkeresést, aztán mi lett a vége.

Figyelmébe ajánljuk