Mielőtt kattint, gondolja meg, hogy tényleg akar-e együtt szotyizni Orbán Viktorral?

  • narancs.hu
  • 2015. augusztus 29.

Villámnarancs

Ilyen még nem volt. A játék nyertese a miniszterelnökkel haverkodhat.

Az Origo c. megtépázott márka már hónapok óta ott van a kirakatban, és persze ötpercenként újabb meg újabb potenciális befektetőkkel hozzák összefüggésbe, ám a találgatások végén mindig arra fut ki a dolog, hogy a Fidesz nagyon szeretné megszerezni a cuccot. Hogy ebből csináljon kormánypárti bulvárt vagy mit…

Ám ahhoz, hogy elképzeljük, milyen lesz az a kormánypárti bulvár, ami túlmutat Orbán Viktor Facebook-oldalán vagy Rogánné „szexi” fotóinál, nem is kell új tulaj, elég csak egy pillantást vetni legújabb fantasztikus akciójukra.

false

„Nem jutott jegyhez a románok elleni selejtezőre? Lehet, hogy Orbán Viktor vagy a leggazdagabb magyar milliárdos, Csányi Sándor OTP-vezér mellett drukkolhat. Az Origótól hozzájuthat egy kétszemélyes VIP-belépőhöz, csak egy focilabdás szelfit kell készítenie” – így a felhívás, és nem lennénk meglepve, ha ennek nyomán ezrek csinálnának majd magukból hülyét, küldenék be a labdás szelfijüket. És szó sincs Orbán-rajongásról, csak a meccset, a sorsdöntő meccset akarják élőben látni, mert a focival még mindig át lehet verni egy csomó embert. Nem sokat, de pár ezret igen. Itt meg ráadásul a foci és nacionalizmus beteges keverékéről is szó van, naná, rámegyünk a sző, izé, románra.

false

Hogy erre kinek lesz esélye szotyijegyet nyerni Orbán mellé? „A beérkezett képek közül szerkesztőségünk megszavazza a legjobbat vagy legötletesebbet” – írják, úgyhogy nem árt vigyázni azzal az okostelefonnal. Itt tényleg paprikajancsit keresnek, hogy ne mindig ugyanazon a VIP-páholyon röhögjünk.

Figyelmébe ajánljuk