Nyilvánosan lebuziztak egy komplett általános iskolát, mert nem tetszett a kerítése

  • narancs.hu
  • 2016. augusztus 17.

Villámnarancs

Újabb adalék arról, hogy Magyarországon mindenkinek elment az esze.

Pomázon szivárványszínűre festették az iskola kerítését. Jobb helyeken egy ilyen hír legfeljebb a helyi lap ingerküszöbéig ér, hiszen nincs ebben különös, a gyermekintézmények kerítését általában színesre szokás festeni.

Ahogy a börtönökét szürkére.

false

 

Fotó: pomaz.hu

Ám most kiderült, hogy a jó pomáziak egy része úgy gondolkodik, hogy lett volna inkább százszor is, ezerszer is szürke az az átkozott kerítés, mint amilyen lett: szép és színes. Ha tetszik, a szivárvány színeiben pompázó…

S hogy mi ezzel a baj?

Hát az, hogy az olyan buzis.

Ahogy az Index írja: „néhány lakó összeomlott, azonnal melegfelvonulást vizionáltak, meg is keresték a megfelelő embert, a település jobbikos önkormányzati képviselőjét”.

Sarkadi Attila pedig nem volt rest, és egy Facebook-üzenetben reagált a rémségre.

Az épületes posztból mi csak azt emelnénk ki, ahogy a kötelezőt hozza: „Tisztában vagyok azzal, hogy a szivárvány színnek jelentése van. Annak is az lenne, ha mondjuk árpádsávosra festették volna a kerítést.” (A miheztartás végett betűhív idézet.)

Mi jöhet még?

Valószínűleg az, amit az egyik kommentelő jegyez meg viccesen, hogy „minden egyes napsütéses esős nap után, amikor szivárvány lesz az égbolton, tegyünk a rendőrségen feljelentést ismeretlen tettes ellen, hogy reklámozza a másságot”.

Ne legyenek illúzióink. Hamarosan eljön ennek is az ideje.

Figyelmébe ajánljuk